دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

شنبه 7 اسفند 1400 آشپزی
دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

شما برای درست کردن دوپیازه فرقی نمیکند که از گوشت مرغ، میگو، گوشت قرمز  یا مواد دیگر استفاده کنید ، این کاملا سلیقه ای است . در این مطلب به شما پخت غذای شیرازی دوپیازه با استفاده از سیب زمینی و مرغ را آموزش داده ایم.

 

 

مواد لازم برای تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی

  • سینه مرغ ریز خرد شده   به مقدار لازم
  • پیاز متوسط  ۲ عدد
  • آب  1/2 لیوان
  • نمک، فلفل سیاه ،زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
  • سیب زمینی بزرگ 2 عدد
  • روغن به میزان لازم
دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

دوپیازه مرغ و سیب زمینی شیرازی

طرز تهیه دوپیازه مرغ و سیب زمینی

  1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را به صورت تکه های کوچکی برش بزنید و سرخ کنید، سپس کمی نمک بزنید و آن را کنار بگذارید.
  2. در مرحله بعدی، پیاز ها را نیز به شکل نگینی خُرد کرده و سرخ نمایید. اکنون مرغ هایی را که به صورت تکه های کوچکی ریز کرده اید را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و نمک و ادویه جات مختلف را به آن اضافه نمایید.
  3. سپس نصف لیوان آب بریزید و بگذارید ظرف حاوی محتویات مرغ و پیاز مدتی را با شعله ملایم بجوشد تا پخته شود. بعد از بخار شدن آب و زمانی که مرغ پخته شده و آماده شد، سیب زمینی هایی را که قبلا سرخ کرده و آماده کرده اید را اضافه کنید و مخلوط را کمی هم بزنیددر صورت تمایل می توانیدآب لیمو یا پودر لیمو عمانی اضافه کنید ، سپس آن را به همراه سبزی و یا خیار شور  سرو نمایید.دوپیازه مرغ و سیب زمینی  برای وعده نهار یا شام غذای مناسب است

 

پودینگ کاراملی خوشمزه و مجلسی

پودینگ کاراملی خوشمزه و مجلسی

دسر کازان دیبی ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا