کباب قفقازی ترکیبی از گوشت گوساله و مرغ است که طعم لذیذ هر دو را با هم داراست. تهیه این کباب خوشمزه بسیار ساده است و تنها به کمی زمان نیاز دارد.
مواد اولیه برای تهیه کباب قفقازی
به منظور تهیه این کباب برای چهار الی پنج نفر، به دو ساعت و نیم زمان نیاز دارید (این مدت شامل زمانی که گوشت باید در سس بماند، نیست).
مواد لازم | |
گوشت راسته گوساله | 500 گرم |
سینه مرغ | 500 گرم |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
ماست | 3 قاشق غذاخوری |
پیاز، فلفل دلمهای، گوجه، نمک و فلفل | به میزان لازم |
نکته: ترجیحا از فلفل دلمهایهای رنگی استفاده نمایید تا ظاهر کباب زیباتر شود.
طرز تهیه کباب قفقازی
- گوشتها را به مکعبهای کوچک برش بزنید و بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
- گوشت گوساله و مرغ را مزهدار کنید. برای این هدف، ماست، روغن زیتون و مقداری فلفل را با هم مخلوط کنید.
- یک عدد پیاز را خلال کرده و به سس اضافه کنید. سپس سس را به گوشتها اضافه کرده و هم بزنید.
- گوشت را به مدت پنج الی شش ساعت در سس استراحت دهید.
- فلفل دلمهایها و پیازها را خرد کنید.
- برای به سیخ کشیدن کباب، یک تکه گوشت گوساله و سپس گوشت مرغ را به سیخ بزنید. سپس یک تکه فلفل دلمهای و پیاز را به سیخ اضافه کنید.
- همینطور روی باربیکیو یا آتش زغال افتاده، گوشت را کباب کنید.
- در آخر مقداری نمک روی گوشتها بپاشید.
- گوجهها را به دو نیم تقسیم کرده و به سیخ بزنید.
چند نکته:
- تکههای گوشت نباید بزرگ باشند.
- اگر دوست دارید، برای رنگ دادن به مرغ، مقداری از سس را جدا کرده و به آن زردچوبه یا زعفران دم کرده اضافه کنید.
- نمک را آخرین مرحله اضافه کنید تا گوشت سفت نشود.
- پیازهایی که در سس استفاده کردید نباید به گوشتها چسبیده باشد.
- صبر کنید تا آتش خاموش شود و زغال را در منقل پخش کنید.
- فلفلها را به صورت مربع برش بزنید.
کباب قفقازی آماده است و میتوانید آن را با لذت سرو کنید.
ارسال دیدگاه