
دستورپخت غذا با فیله مرغ:
غذا با فیله مرغ بسیار متنوع است و یکی از خوراک های بسیار خوشمزه و ساده است.و هر سلیقه و ذائقه را راضی میکند.
اما فیله مرغ دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین B6 است و چون چربی ندارد از افزایش کلسترول خون جلوگیری می کند. فیله مرغ سرشار از آهن و منیزیم است
انواع غذاها با فیله مرغ مثل فیله مرغ پفکی، فیله مرغ نودلی و … را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.
1. طرز تهیه فیله مرغ نودلی:
مواد لازم:
دستور تهیه:
فیله مرغ را برش داده و در یک ظرف بگذارید.
نمک، فلفل، لیموترش و زعفران دم کرده به آن بزنید و در ظرف را بگذارید تا فیلهها مزه دار شوند.
نودلها را مثل ماکارونی در آب میجوشانیم با این تفاوت که آب نودلها باید کمتر باشد و باید بیشتر بجوشد تا لعاب اندازد. سپس نودلها را آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن بریزید تا به یکدیگر نچسبد.
فیلههای مرغ را از مواد خارج کنید و آنها را به سیخ چوبی بزنید.
سپس نودلها را دور فیلههای مرغ بپیچید.
یک تابه بردارید و روغن در آن بریزید تا کمی داغ شود.
یکی یکی سیخهای نودل پیچ شده را در روغن سرخ کنید تا حدی که نودلها طلایی رنگ شوند.
بیشتر بخوانید:دستور پخت ته چین مرغ با بادمجان
2. طرز تهیه فیله مرغ پفکی:
دستور پخت:
آموزش آشپزی :ابتدا سفیده تخم مرغها را جدا کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا پف کنند.
ادویه، زعفران و نمک را به مخلوط اضافه کنید.
آرد را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و بعد ماءالشعیر را اضافه کنید و آرام مواد را هم بزنید تا یک مواد به سفتی ماست درست شود.
فیلههای مرغ را به اندازههای دلخواه برش بزنید.
یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن در آن بریزید تا داغ شود.
هر تکه را ابتدا در مواد درست شده بزنید سپس در تابه بگذارید تا سرخ شود. هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
پس از سرخ شدن آن را در صافی بگذارید تا روغنهای اضافی آن گرفته شود.
بیشتر بخوانید::دستور پخت سوپ مرغ خوشمزه
3. طرز تهیه فیله مرغ سوخاری:
مواد لازم (برای ۶ نفر)
-سینه مرغ ۱ -۲ عدد
-ماست ۶ قاشق غذا خوری
-ادویه به مقدار لازم
-پودر فلفل سیاه و قرمز و آرد سوخاری به مقدار لازم
-زعفران، نمک و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
-تخم مرغ ۲ عدد
-پیاز متوسط ۲ عدد
-سیر درشت ۲ حبه
-آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
دستور پخت
ابتدا باید فیله مرغ را مزه دار کنید برای این کار فیلهها را به هر اندازهای که دوست دارید برش دهید و در یک ظرف قرار دهید.
پیاز و سیر را خرد کنید و به فیلهها اضافه کنید.
ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه، زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و به فیلهها اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در ظرف را بگذارید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد فیلهها برود.
پس از ۴ ساعت تخم مرغها را در کاسهای جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید.
در یک تابه روغن بریزید تا داغ شود.
فیلهها را از مواد جدا کنید ابتدا در آرد سوخاری بزنید و بعد درون تخم مرغها بیندازید و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن بگذارید تا سرخ شوند.

ارسال دیدگاه