۳ طرز پخت غذا با فیله مرغ

یکشنبه 18 اسفند 1398 آشپزی
پخت غذا با فیله مرغ

پخت غذا با فیله مرغ

۱. طرز تهیه فیله مرغ نودلی

مواد لازم
نودلیک بسته
سیخ چوبیبه تعداد لازم
فیله مرغ یا سینه مرغ  ۲ عدد
نمک و فلفل و پیاز و لیمو ترشبه مقدار لازم برای مزه دار کردن
زعفران برای مزه دار کردنبه مقدار لازم برای مزه دار کردن

 

دستور تهیه

فیله مرغ را برش داده و در یک ظرف بگذارید.

نمک، فلفل، لیموترش و زعفران دم کرده به آن بزنید و در ظرف را بگذارید تا فیله‌ها مزه دار شوند.

نودل‌ها را مثل ماکارونی در آب می‌جوشانیم با این تفاوت که آب نودل‌ها باید کمتر باشد و باید بیشتر بجوشد تا لعاب اندازد. سپس نودل‌ها را آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن بریزید تا به یکدیگر نچسبد.

فیله‌های مرغ را از مواد خارج کنید و آن‌ها را به سیخ چوبی بزنید.

سپس نودل‌ها را دور فیله‌های مرغ بپیچید.

یک تابه بردارید و روغن در آن بریزید تا کمی داغ شود.

یکی یکی سیخ‌های نودل پیچ شده را در روغن سرخ کنید تا حدی که نودل‌ها طلایی رنگ شوند.

 

بیشتر بخوانید:دستور پخت ته چین مرغ با بادمجان

پخت غذا با فیله مرغ

خوراک فیله مرغ با قارچ

۲. طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

مواد لازم (برای ۶ نفر)
سینه مرغ۱ -۲ عدد
ماست‏۶ قاشق غذا خوری
ادویهبه مقدار لازم
پودر فلفل سیاه و قرمز و آرد سوخاریبه مقدار لازم
زعفران، نمک و زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم
تخم مرغ۲ عدد
پیاز متوسط۲ عدد
سیر درشت۲ حبه
آب لیمو۲ قاشق غذا خوری

 

دستور پخت

ابتدا باید فیله مرغ را مزه دار کنید برای این کار فیله‌ها را به هر اندازه‌ای که دوست دارید برش دهید و در یک ظرف قرار دهید.

پیاز و سیر را خرد کنید و به فیله‌ها اضافه کنید.

ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه، زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و به فیله‌ها اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

در ظرف را بگذارید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد فیله‌ها برود.

پس از ۴ ساعت تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه بشکنید و با چنگال هم بزنید.

در یک تابه روغن بریزید تا داغ شود.

فیله‌ها را از مواد جدا کنید ابتدا در آرد سوخاری بزنید و بعد درون تخم مرغ‌ها بیندازید و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن بگذارید تا سرخ شوند.

 

فیله مرغ سوخاری ، غذا با فیله مرغ

 

 

۳. طرز تهیه فیله مرغ پفکی

مواد لازممقدارکالری در هر ۱۰۰ گرم
فیله یا سینه مرغ۱ کیلوهر ۱۰۰ گرم  ۲۰۰ کالری
تخم مرغ۶ عددهر ۱۰۰ گرم ۱۴۷ کالری
آرد گندم۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ۳۶۰ کالری
ماءالشعیریک پیمانههر ۱۰۰ گرم ۹ کالری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوریهر ۱۰۰ گرم ۱۱۲ کالری
زعفران آب شده۲ قاشق سوپخوریهر ۱۰۰ گرم ۳۲۰ کالری
لیموترش، خیارشور، جعفری، گوجه فرنگی به مقدار لازم برای تزئین –
نمک ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع۴۰۰ گرم

دستور پخت:

آموزش آشپزی :ابتدا سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا پف کنند.

ادویه، زعفران و نمک را به مخلوط اضافه کنید.

آرد را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و بعد ماءالشعیر را اضافه کنید و آرام مواد را هم بزنید تا یک مواد به سفتی ماست درست شود.

فیله‌های مرغ را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن در آن بریزید تا داغ شود.

هر تکه را ابتدا در مواد درست شده بزنید سپس در تابه بگذارید تا سرخ شود. هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

پس از سرخ شدن آن را در صافی بگذارید تا روغن‌های اضافی آن گرفته شود.

 

پخت غذا با فیله مرغ

فیله مرغ پفکی ، غذا با فیله مرغ

طرز تهیه خمیر پیتزا با کیفیت

تهیه خمیر پیتزا با کیفیت در منزل

خشک کردن پیاز

نحوه ی درست کردن پودر پیاز در خانه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi