فوت و فن جاافتادن سوپ
- برای خوشمزه تر شدن سوپ بهتر است سینه مرغ را همراه با یک پیاز بزرگ و یک عدد سیر بپزید. لازم نیست آنها را خرد یا قاچ کنید، درسته در قابلمه انداخته و به همان شکل هم خارج کنید.
- اگر می خواهید از قارچ در دستور تهیه سوپتان استفاده کنید توصیه می کنیم که به آن کمی آبلیمو بزنید و اجازه بدهید بماند. تابه را داغ کرده و مقدار کمی روغن بریزید. وقتی حسابی داغ کرد قار ها را درون تابه بریزید. شوک حرارتی مانع از سیاه شدن قارچ ها در حین جوشاندن می شود.
- بعد از انجام دادن مرحله ۲ بهتر است قارچ ها را در آبکش بریزید تا روغن از آن ها جدا شود.
- در سوپ روغن نریزید؛ چربی مرغ پخته شده کافی است.
- برای لعاب دار شدن سوپ ۱ الی ۲ قاشق آرد بریزید.
ارسال دیدگاه