فوت و فن جاافتادن سوپ

  1. برای خوشمزه تر شدن سوپ بهتر است سینه مرغ را همراه با یک پیاز بزرگ و یک عدد سیر بپزید. لازم نیست آنها را خرد یا قاچ کنید، درسته در قابلمه انداخته و به همان شکل هم خارج کنید.
  2.  اگر می خواهید از  قارچ در دستور تهیه سوپتان استفاده کنید توصیه می کنیم که به آن کمی آبلیمو بزنید و اجازه بدهید بماند. تابه را داغ کرده و مقدار کمی روغن بریزید. وقتی حسابی داغ کرد قار ها را درون تابه بریزید. شوک حرارتی مانع از سیاه شدن قارچ ها در حین جوشاندن می شود.
  3. بعد از انجام دادن مرحله ۲ بهتر است قارچ ها را در آبکش بریزید تا روغن از آن ها جدا شود.
  4. در سوپ روغن نریزید؛ چربی مرغ پخته شده کافی است.
  5.  برای لعاب دار شدن سوپ ۱ الی ۲ قاشق آرد بریزید.
سوپ کرم مرغ

سوپ کرم مرغ