طرز تهیه ته چین خوشمزه با تن ماهی – غذایی مجلسی

پنج‌شنبه 15 خرداد 1404 آشپزی
دستور پخت ته چین تن ماهی

ته چین یک غذای مجلسی ایرانی است که معمولاً با مرغ تهیه می‌شود، اما اینجا ته چین را به شکل دیگری یعنی با تن ماهی آموزش می‌دهیم. این غذا با ترکیب برنج، ماست و تن ماهی درست می‌شود که طعم و عطر خاصی دارد.

مواد لازم

  • برنج ۳ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • ماست ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • نمک به مقدار لازم

مواد میانی

  • تن ماهی ۱ قوطی
  • سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) ۱.۵ پیمانه
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز متوسط ۱ عدد

طرز تهیه

1. ابتدا برنج را با نمک و روغن دم می‌کنیم و کمی زنده‌تر از اجاق برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.
2. برنج را داخل ظرف بزرگی می‌ریزیم.
3. زعفران دم‌کرده، ماست و تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.
4. مخلوط زعفران و تخم‌مرغ را به برنج اضافه کرده و خوب با قاشق می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود.
5. روغن را اضافه کرده و مجدد می‌زنیم.
6. برای مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم، سپس سیر را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.
7. زردچوبه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم و سپس سبزی ماهی را اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا سرخ شود.
8. تن ماهی را به مواد میانی اضافه کرده و از روی گاز برمی‌داریم.
9. در یک ظرف نچسب کمی روغن ریخته و نصف مخلوط برنج زعفرانی را اضافه کرده و سطحش را صاف می‌کنیم.
10. مواد میانی را روی لایه اول برنج ریخته تا کمی از لبه‌های ظرف دورتر باشد و بیشتر در زمینه ظرف ریخته شود.
11. سپس باقی برنج را اضافه کرده و دوباره سطحش را صاف می‌کنیم.
12. در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

نکته: برای سبزی ماهی، به طور مثال برای یک کیلو سبزی ماهی، ربع کیلو شنبلیله و باقی گشنیز باشد زیرا شنبلیله زیاد باعث تلخی می‌شود.

دستور تهیه ته چین مرغ مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی خوشمزه

3 نوشیدنی سرشار از منیزیم

طرز تهیه اسموتی‌های خوشمزه و فوری در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا