
استیک مرغ خوشمزه
استیک مرغ شباهت زیادی به شیسنل مرغ دارد و به راحتی حاضر میشود این استیک لذیذ با سس قارچ خوشمزگی بیشتری پیداخواهد کرد!
طرز تهیه استیک مرغ
مواد لازم | |
سینه مرغ | 4 عدد |
لیمو ترش | 2 عدد |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 100 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ابتدا گوشت سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و روی سطح صافی قرار دهید. سپس با یک چاقوی تیز سینه مرغ را از طول برش بزنید تا به صورت لایههای نازکی به ضخامت یک سانتی متر درآید.
- برشهای مرغ را لای پلاستیک فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب به آرامی روی آن بکوبید طوری که لایهها کاملا پهن شوند. موقع کوبیدن گوشت مرغ، مراقب باشید بافت گوشت
- آسیب نبیند و خرد نشود.
- ورقههای مرغ را داخل ظرفی ریخته، پوست لیموها را رنده کرده و به آن اضافه کنید.
- آبلیمو، نمک، فلفل، پودر چیلی، پودر پیاز و پودر سیر را روی ورقههای مرغ بپاشید و با دست به همه قسمتهای مرغ بمالید.
- کره را از یخچال خارج کنید تا در دمای محیط ذوب شود، سپس همه قسمتهای مرغ را به کره آغشته کنید.
- روی ظرف را سلفون کشیده و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ورقههای مرغ مزه دار شوند.
- یک تابه چدنی روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود. سپس مرغ را از یخچال قرار کرده و مواد روی آن را کاملا پاک کنید.
- ورقههای مرغ را در تابه بچینید و حدود ۴-۳ دقیقه صبر کنید تا یک طرف آنها گریل شود.
- وقتی یک طرف مرغها سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر نیز گریل شود.
- استیک را پس از آماده شدن در ظرف سرو بکشید و با سس قارچ یا هر نوع سس دلخواهی میل کنید.

استیک مرغ خوشمزه
طرز تهیه سس قارچ مخصوص استیک
مواد لازم | |
قارچ | 200 گرم |
کره | 50 گرم |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 فنجان |
خامه | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- قارچها را پس از شستن به صورت ورقهای خرد کرده و با مقداری کره و آبلیمو در تابه روی حرارت بالا قرار دهید تا سرخ شوند.
- قارچها را از تابه خارج کرده، سیر له شده را در باقیمانده کره بریزید و کمی تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
- شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید که آرد گلوله نشود.
- قارچ سرخ شده را به تابه برگردانید، خامه، نمک و فلفل را افزوده و هم بزنید.
- همین که سس کمی غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید.

استیک مرغ خوشمزه
ارسال دیدگاه