
چیز کیک انار یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که با ترکیب طعم ترش انار و خامهای نرم تهیه میشود. این دسر مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و شما را به دنیای طعم و لذت هدایت میکند.
مواد لازم برای تهیه دسر چیز کیک انار
- ژله انار دو بسته
- بيسكوييت ساقه طلايى ٢٠٠ گرم و نصف بسته بيسكوييت ويفر موزى
- كره ١٠٠ گرم
مواد لازم برای تهیه کرم پنیرى
- پنیر خامهای ٢٠٠ گرم (من از پنیر خامهای کاله استفاده کردم)
- خامه صبحانه ١ بسته ٢٠٠ گرمى
- وانیل یک قاشق چایخوری
- پودر ژله آناناس ١ بسته
مواد لازم برای قسمت گودی چیز کیک
- آب انار ١ لیوان
- انار ١ عدد
- پودر ژلاتین ١ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر چیز کیک انار
- ابتدا پودر ژلهها را داخل ظرفی ریخته و به ازای هر کدام یک فنجان آب جوش اضافه میکنیم. با حرارت غیر مستقیم، مثلاً روی بخار کتری، ژلهها را خوب حل میکنیم تا تمام ذرات آنها ذوب شده و شفاف شود. بعد ٤ حبه یخ اضافه کرده و حل میکنیم. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و ژله آماده شده را کف قالب میریزیم.
- داخل یخچال میگذاریم تا نیم بند شود. حالا میرویم سراغ آماده کردن کرم پنیرى.
- پنیر خامهای، شکر و وانیل را داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم. با همزن خوب میزنیم. بعد خامه را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.
- ژله آناناس را توی کمی آب جوش حل کرده و یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین ریخته و بن ماری میکنیم و بعد دو حبه یخ به ژله آناناس اضافه کرده و حل میکنیم.
- بعد به مواد پنیرى اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کرم آماده شده را روی ژله نیم بند شده در داخل قالب میریزیم.
- در این میان بیسکوییتها را آسیاب کرده (من برای خوشمزهتر شدن نصف بسته ويفر موزی اضافه میکنم) و با کره آب شده و دو سه قاشق شیر مخلوط میکنیم.
- روی مواد پنیرى که حالا بسته شده، خیلی آرام با پشت قاشق همه جای کرم پخش میکنیم و دوباره داخل یخچال میگذاریم.
- وقتی چیز کیکمون خوب تو یخچال استراحت کرد، از یخچال خارج کرده و کنارههاش را با کمک کارد از قالب جدا کرده و برای چند ثانیه قالب را تو آب گرم گذاشته و بیرون میآوریم.
- بعد به آرامی در ظرف مورد نظر برمیگردانیم. من برای قسمت گودی قالب یک دانه انار را دانه کردهام.
- با یک لیوان آب انار و نصف قاشق مرباخوری پودر ژلاتینی را که با کمی آب بن ماری کرده بودم مخلوط کرده و در قسمت گودی قالب میریزیم. تو یخچال گذاشته تا ببندد. بعد با برگ نعنا تزیین کردم.
ارسال دیدگاه