خوراک بال یکی از خوراکی های خوشمزه و متفاوت است که طرفداران خاص خود را دارد. با استفاده از این دستور، شما میتوانید تجربهای جدید از طعم بال مرغ را تجربه کنید. مطمئن باشید که از خوردن این خوراک بیشتر از بال کبابی لذت خواهید برد.
مواد مورد نیاز خوراک بال :
- بال مرغ (مزه دار شده): 250 گرم
- اسفناج (برگ کوچک): 100 گرم
- پرتقال (فیله شده): 2 عدد
- انار (دانه شده): یک دوم پیمانه
- زیره سیاه، نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس پرتقال:
- شکر قهوه ای: 1 ق س
- آب ولرم: 2 ق س
- سرکه بالزامیک: 1 ق س
- روغن زیتون: 2 ق س
- آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
روش پخت خوراک بال:
بال مرغ را همراه با 1 عدد پیاز رنده شده، یک دوم قاشق سوپخوری شکر قهوه ای، 2 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک و مقداری فلفل سیاه داخل کاسهای بریزید و به مدت 35 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. سپس آن را از مواد مرینت خارج کنید.
بالهای مزه دار شده را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیدهاید، بچینید. سپس در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید و در 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا طلایی رنگ شود.
داخل ظرفی اسفناج را چیده، سپس بالها را روی آن قرار داده و فیله پرتقال و دانه انار را روی آن گذاشته و نمک، فلفل و زیره سیاه بپاشید.
برای تهیه سس پرتقال، شکر قهوهای را درون آب ولرم حل کرده، سپس سرکه بالزامیک، روغن زیتون و آب پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.
خوراک خود را همراه با سس آماده شده نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه