طرز تهیه حلوای سیاه دانه و ارده خوشمزه و مفید در ۳۰ دقیقه

یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 آشپزی ، سلامت
حلوای سیاه دانه

حلوای سیاه دانه و ارده یکی از دسرهای سنتی و بسیار مقوی است که با طبع گرم خود، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. این حلوا به بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت دستگاه گوارش کمک می‌کند و برای افرادی که رماتیسم دارند، مفید است. همچنین مصرف آن به افزایش میل جنسی و درمان نازایی نیز کمک می‌کند.

ادویه‌های استفاده شده در این حلوا شامل سیاه‌دانه، دارچین، هل، زنجبیل و رازیانه است. این ادویه‌ها دارای مزاج گرم هستند، بنابراین باید میزان رازیانه را کم مصرف کنید. پس از پخت حلوا، روغن طبیعی آن روی حلوا جمع می‌شود که از روغن کنجد و روغن سیاه‌دانه به دست می‌آید.

مواد لازم برای تهیه حلوای سیاه دانه و ارده

طرز تهیه حلوای سیاه دانه و ارده

  1. ابتدا سیاه دانه را در ظرفی ریخته و روی شعله ملایم به خوبی تفت داده تا بوی آن بلند شود.
  2. سپس سیاه دانه تفت داده را با میکسر برقی یا با هاون فلزی به خوبی نرم کنید و از الک رد کنید تا زبری آن گرفته شود.
  3. در یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم تا بجوشد. پودر سیاه دانه را در آب ریخته، اگر رد کردن سیاه دانه از الک برایتان سخت بود، در این مرحله آب و سیاه دانه را از الک یا صافی رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید تا به آرامی بجوشد. در مدت جوشیدن هم زدن را فراموش نکنید، ممکن است سیاه دانه‌ها ته بگیرد.
  4. بعد از اینکه خوب جوش خورد، شکر را اضافه می‌کنیم.
  5. اجازه می‌دهیم تا حلوا غلیظ شود، سپس ارده را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. در این مرحله تمام ادویه‌ها را اضافه کرده و رازیانه را کم استفاده می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم روی شعله بسیار ملایم تا به روغن بیفتد.
  6. وقتی حلوا روغن پس داد، حلوای شما آماده است.

حلوای سیاه دانه و ارده بسیار مقوی و مفید است و مخصوصاً برای خانم‌هایی که تازه زایمان کرده‌اند، توصیه می‌شود.

Capture 8

طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی خوشمزه و لذیذ

Capture 7

آموزش طرز تهیه کوکوی گل کلم خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا