ترامیسو با بیسکویت پتی بور
تیرامیسو انواع مختلفی دارد و با انواع بیسکوییت ها و ترکیب مواد آماده میشود. گاهی از کیک هم در لایه های تیرامیسو استفاده میشود. ما در این مطلب به آموزش تیرامیسو با بیسکویت پتی بور میپردازیم
مواد لازم برای تهیه ترامیسو با بیسکویت پتی بور
- خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته قنادی: ۲۰۰ گرم
- بیسکویت پتی بور: دو بسته
- پنیر ماسکارپونه یک بسته
- موز به اندازه لازم
- پودر شکر: ۶ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: یک قاشق سوپ خوری
- شکلات تختهای در صورت دلخواه برای تزیین
- تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور:
■ برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا خامه را به مدت دو ساعت داخل فریزر قرار دهید. البته میتوانید به جای خامه صبحانه در تهیه این دسر از خامه فرم گرفته شده نیز استفاده نمایید. بعد از خارج کردن خامه از فریزر آن را با حدود نصف مقدار شکر مخلوط نمایید و با همزن و دور تند حدود ۵ دقیقه هم بزنیدتا فرم بگیرد.
■ سپس پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس خامه را که در مرحله قبل هم زدیم و به حالت فرم گرفته در آمده است به آن اضافه مینماییم. مواد را کامل با هم مخلوط کنید تا مایه اصلی دسر شما تهیه گردد.
■ در این مرحله ته قالب مستطیلی شکل را با سلفون یا پلاستیک فریزر بپوشانید و کمی از مایه تهیه شده را ته ظرف صاف کنید. سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و مجددا از مایه ریخته و صاف نماییدو یک لایه موز حلقه شده روی مواد گذاشته واین کار را تا زمانی که مایه تمام شود ادامه دهید. توجه داشته باشید که برای زیبایی بیشتر میتوانید از دو نوع بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی استفاده نمایید. و طرف را در یخچال قرار دهید.
■بعد از گذشت حدود ۶ یا ۷ ساعت ظرف دسر را از یخچال خارج نموده و دسر را به همراه پلاستیک از قالب درآورده و جدا نمایید.
■ سپس روی آن را با شکلات تخته ایی رنده شده یا پودر قهوه تزیین نمایید. دسر را در ابعاد دلخواه با چاقوی تیز برش بزنید. دسر ساده و خوشمزه ما آماده سرو کردن است
ارسال دیدگاه