نکات کلیدی برای تهیه کیک موز

جمعه 22 فروردین 1404 آشپزی
۱۶۵۲۱۸

کیک موز یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین کیک‌ها است که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای میان وعده باشد. در ادامه، نکاتی برای تهیه این کیک موز آورده شده است:

  • قبل از شروع پخت کیک موز، باید مواد اولیه را به میزان لازم آماده کرده و در خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
  • آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
  • فر را از قبل روشن کنید.
  • زمانی که کیک موز را از فر بیرون آوردید، تا کامل سرد نشده برش ندهید.

مواد لازم برای تهیه کیک موز:

  • موز له شده: 1 و 1/2 پیمانه
  • آرد: 3 پیمانه
  • نمک: 1/6 قاشق چای خوری
  • کره نرم شده: 150 گرم
  • آب لیمو: 2 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • ماست: 1 پیمانه
  • شیر: 1/2 پیمانه
  • گردو خرد شده: 1/2 پیمانه

کیک موز

دستور پخت کیک موز:

موز را له کرده و با آبلیمو مخلوط کنید و کنار بگذارید. ماست و شیر را مخلوط کرده تا ماست یکدست شود و کنار بگذارید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. قالب کیک را چرب کرده و کاغذ روغنی درون آن بیندازید. کره نرم شده را به همراه شکر 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و بعد از هر تخم‌مرغ خوب هم بزنید و وانیل را نیز اضافه کنید. سپس مخلوط شیر، ماست و آرد و بیکینگ پودر را به تناوب اضافه کرده و خوب هم بزنید. مخلوط گردو و موز له شده را اضافه کرده و مواد را در قالب ریخته و در فر قرار دهید. مدت 40 دقیقه در دمای 180 سانتی‌گراد بپزید. بعد از این مدت پخت کیک موز را چک کنید. با فرو بردن سیخ چوبی در کیک، اگر سیخ تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. در غیر این صورت زمان پخت را کمی بیشتر کنید. کیک را از فر خارج کرده تا خنک شود.

اگر دوست داشتید کیک را نصف کنید و بین آن موز خرد شده و خامه قنادی گذاشته و روی آن را با خامه تزئین کنید. این کیک موز بسیار مقوی است و میان‌وعده خوبی برای کودکان خواهد بود.

tempFile ۲۰۲۰ ۰۵ ۱۳ ۲۲ ۲۷ ۱۶

طرز تهیه حلوا خوشمزه و نرم

no chop pumpkin soup 81782 2

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا