برای تهیه مربای گیلاس، گیلاسها را تمیز کنید و هستههای آنها را جدا کنید. این مربا به دلیل طعم فوقالعاده و لعابدار بودنش، گزینهای عالی برای صبحانه و تزیین کیک و شیرینی میباشد.
مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس
- گیلاس قرمز یا سیاه: 1 کیلوگرم
- شکر: 7 لیوان
- اسانس وانیل: چند قطره
- آبلیمو یا جوهر لیمو: به اندازه لازم
طرز تهیه مربای گیلاس
گیلاسهای رسیده را تمیز کنید و با چاقو یا هسته گیر هستههای گیلاس را بیرون بیاورید.
- لابهلای گیلاس شکر بریزید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر حل شود و گیلاسها آب بیندازند.
- گیلاسها را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا بجوشند.
- هنگام جوشیدن مربا، کف آن را بردارید تا رنگ مربا براقتر شود.
- پس از اینکه مربا غلیظ شد، وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
- اجازه دهید تا مربا کاملاً خنک شود و سپس آن را در شیشه یا ظرف تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- اگر شکر کمتر باشد یا مربا قوام نیامده باشد، ممکن است کپک بزند.
- اگر شیره مربا بیش از حد بجوشد و یا شیرینی کم باشد، شکرک خواهد زد و برای رفع این مشکل باید کمی آب جوش و آبلیمو اضافه کنید.
- برای اطمینان از قوام مربا، مقداری از شربت را در قاشقی بریزید و اگر شربت پس از خنک شدن سریع از قاشق پایین نریخت، یعنی قوام کافی را دارد.
ارسال دیدگاه