طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و آسان

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
۲۲۱۷۳۳

برای تهیه مربای گیلاس، گیلاس‌ها را تمیز کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. این مربا به دلیل طعم فوق‌العاده و لعابدار بودنش، گزینه‌ای عالی برای صبحانه و تزیین کیک و شیرینی می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس

  • گیلاس قرمز یا سیاه: 1 کیلوگرم
  • شکر: 7 لیوان
  • اسانس وانیل: چند قطره
  • آبلیمو یا جوهر لیمو: به اندازه لازم

طرز تهیه مربای گیلاس

گیلاس‌های رسیده را تمیز کنید و با چاقو یا هسته گیر هسته‌های گیلاس را بیرون بیاورید.

  1. لابه‌لای گیلاس شکر بریزید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر حل شود و گیلاس‌ها آب بیندازند.
  2. گیلاس‌ها را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا بجوشند.
  3. هنگام جوشیدن مربا، کف آن را بردارید تا رنگ مربا براق‌تر شود.
  4. پس از اینکه مربا غلیظ شد، وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
  5. اجازه دهید تا مربا کاملاً خنک شود و سپس آن را در شیشه یا ظرف تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربای گیلاس

  • اگر شکر کمتر باشد یا مربا قوام نیامده باشد، ممکن است کپک بزند.
  • اگر شیره مربا بیش از حد بجوشد و یا شیرینی کم باشد، شکرک خواهد زد و برای رفع این مشکل باید کمی آب جوش و آبلیمو اضافه کنید.
  • برای اطمینان از قوام مربا، مقداری از شربت را در قاشقی بریزید و اگر شربت پس از خنک شدن سریع از قاشق پایین نریخت، یعنی قوام کافی را دارد.
۱۵۴۵۲۴

طرز تهیه کباب مالای هندی با بهترین دستورالعمل

۰۰۱۲۲۷

روش های ساده و مؤثر خشک کردن موز در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا