در این مطلب طرز تهیه دو غذا برای تازه واردها را آموزش داده ایم. اگرچه که در دسته غذاهای حرفه ای محسوب می شوند.
کرپ سیب زمینی پنیری
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم برای دو غذا حرفه ای:
- سیب زمینی (پوست کنده و رنده شده): 450 گرم
- روغن: به مقدار لازم
- تخم مرغ: 2 عدد
- ژامبون (برشته و خرد شده): 1 ق س
- پیازچه تازه (خرد شده): یک دوم ق س
- پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک چهارم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه :
- دو قاشق سوپ خوری روغن را در تابه روی حرارت گرم کنید سیب زمینی رنده شده را در تابه بریزید و کف آن فشار دهید. نمک و فلفل سیاه بپاشید و حدود 3 دقیقه روی حرارت متوسط سیب زمینی را بپزید تا قسمت های زیرین آن کمی طلایی شود.
- سیب زمینی را برگردانید و نمک و فلفل سیاه بپاشید.
- یک قاشق چای خوری روغن را در ظرفی جداگانه روی حرارت گرم کنید. تخم مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل سیاه کمی بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خاگینه شوند.
- تخم مرغ خاگینه را روی نیمی از سیب زمینی داخل تابه پخش کنید. ژامبون برشته و خردشده و پیازچه را اضافه کنید.
- پنیر ماتزرلای رنده شده را اضافه کنید.
- سیب زمینی را مطابق شکل تا کنید هر طرف سیب زمینی را حدود 5 دقیقه سرخ کرده و سپس بلافاصله سرو کنید.
پلوی گوشت و هویج
مواد لازم:
- گوشت گوساله (خرد شده): 800 گرم
- روغن مایع (ترجیحا کانولا): یک چهارم الی یک سوم پیمانه
- پیاز (خرد شده): 2 عدد
- هویج (پوست کنده و خلال شده): 3 الی 4 عدد
- آب: یک و یک دوم الی یک و سه چهارم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه تازه (پودر شده): به مقدار لازم
- برگ بو: 2 الی 4 عدد
- زیره (پودر شده): 1 ق چ
- پاپریکا: 1 الی 2 ق چ
- برنج دانه بلند: 3 پیمانه
- سیر (درشت): 1 بوته
- آب داغ: 4 پیمانه
طرز تهیه:
- روغن را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید. گوشت خرد شده را حدود 7 الی 10 دقیقه در روغن تفت دهید تا برشته شود.
- حرارت را کم کرده و پیاز خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 الی 7 دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی نرم و طلایی شود.
- هویج پوست کنده و خلال شده، نمک، فلفل سیاه، برگ بو، پاپریکا و زیره را اضافه کرده و تفت دهید.
- آب را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 45 دقیقه الی یک ساعت بپزند تا گوشت نرم شود.
- برنج را به طور یکنواخت روی مواد پخش کنید. حدود 4 پیمانه آب داغ اضافه کنید و نمک بپاشید.
- پس از به جوش آمدن آب کمی حرارت را کم کنید و به پخت مواد (در ظرف باز باشد) ادامه دهید تا بیشتر آب جذب شود.
- بته سیر را در وسط برنج قرار دهید. با دسته کفگیر حفره هایی در برنج ایجاد کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند و برنج کاملا دم بکشد.
- در این مرحله بوته سیر را خارج کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. (در صورت تمایل می توانید چند حبه سیر را رنده کرده و به پلو اضافه کنید).
ارسال دیدگاه