طرز تهیه پلوی لیموزین فرانسوی

چهارشنبه 22 مرداد 1399 آشپزی

پلو لیموزین نام یک پلو جدید است  که با مخلوط کردن انواع مواد می توان آن را تهیه کرد. این پلو را می توانید به تنهایی و یا با چاشنی ها و یا به همراه خورش هایی که باب میل افراد است. در وعده های ناهار و یا شام نوش جان کنید.  . استفاده از نخودفرنگی و هویج از نقاط خوب و ارزشمند تهیه این پلو می باشد. نخودفرنگی و هویجی که در پلو لیموزین استفاده می شود علاوه بر طعم و ارزش غذایی که دارند، ترکیب رنگ جالبی به پلو می دهد و اشتهای افراد را بر می انگیزند. افراد علاقه مند به تهیه این پلو خوشمزه می توانند با کمترین امکانات و در مدت زمان مناسبی با هر ادویه ای که دوست دارند این پلو خوشمزه را تهیه کنند.هل که از معطرترین ادویه های غذایی به ویژه در کشور ما است، در این پلو به کار رفته و عطر آن را چند برابر کرده است.

مواد لازم برای تهیه پلوی لیموزین

مرغ بدون استخوان : ۱ کیلوگرم
برنج: ۵ پیمانه
هویج رنده  شده: ۳ عدد
نخود فرنگی پخته شده:۱ پیمانه
کشمش : ۱ پیمانه
پیاز: ۲ عدد
پود هل : ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
روغن : به مقدار لازم
کره: 100 گرم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم

بیشتر بدانید:طرز تهیه رب پلوی شیرازی 

پلوی لیموزین

طرزتهیه پلوی لیموزین

ابتدا مرغ را شسته خرد کرده و به تكه های مناسب تقسیم كنید و آنها را در مقداری روغن  و کره تفت داده وپیاز و ادویه اضافه کرده مقداری كمی آب اضافه کنید تا بپزدو کنار بگذارید
.در ظرفی مناسب پیاز را سرخ كنید و رب گوجه فرنگی و همه ادویه را اضافه كرده و هویج سرخ شده و بعد از  نخود فرنگی پخته شده  را اضافه كنید.
كشمش ها را اول در ظرفی جدا با كره تفت دهید تا پف كنند و بعد به مواد اضافه كنید
.برنج را به مرحله آبكشی رسانده و در قابلمه ته دیگ مناسب انداخته  از مواد حاصل و مرغ به صورت لا به لا با برنج استفاده كنید به این صورت كه یك لایه برنج یك لایه مرغ و یك لایه مواد همراه پیاز را قرار دهید.تا مواد تمام شود .و برنج را دم دهید به مدت 45 دقیقه
نوش جان

ماکارون شرینی خوشمزه فرانسوی +طرز تهیه

طرز تهیه پودینگ شکلات و گردو؛دسر خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا