
اشکنه تهرانی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بدون گوشت تهیه می شود و مانند آبگوشت سرو می کنند. اشکنه در شهرهای مختلف به روشهای متفاوت تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اشکنه تهرانی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه اشکنه زرشک و اشکنه رب انار و آب پیازک شیرازی و اشکنه گوجه فرنگی و اشکنه کشک را مشاهده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه اشکنه تهرانی
- تخم مرغ: ۴ عدد
- پیاز درشت:۱ عدد
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی : ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه اشکنه تهرانی
- برای تهیه اشکنه تهرانی ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید .
- یک قابلمه مناسب بردارید و روی شعله قرار دهیدو پیاز نگینی خرد شده را در آن بریزید و با مقداری روغت تفت دهید تا طلایی شود.
- در این مرحله رب گوجه فرنگی را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و سرخ شود سپس ادویه ها و نمک و شنبلیله خشک را اضافه کنید و تفت دهید حال آرد را کم کم اضافه کنید و با بقیه مواد تفت دهید شعله را ملایم کنید و مواد را مدام هم بزنید تا آرد گوله نشود.
- سپس سیب زمینی های ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و 3 لیوان آب روی مواد بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب بجوشد پس از به جوش آمدن شعله را کم کنید تا سیب زمینی بپزد .
- وقتی سیب زمینی پخت, در یک کاسه تخم مرغ هارا بشکنید و بدون هم زدن به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تخم مرغ ها سفت شوند .( اگر دوست ندارید تخم مرغ درسته در اشکنه باشد تخم مرغ ها را هم بزنید به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و دوباره هم بزنید و اجازه دهید تخم مرغها بپزند.
- نمک و فلفل اشکنه را تست کنید و اگه اشکنه به قوام دلخواه رسیده بود شعله را خاموش کنید واشکنه را سرو کنید .
- اشکنه تهرانی مانند آبگوشت سرو می شود با نان تلیت کنید و با سبزی و ترشی میل کنید .
ارسال دیدگاه