طرز تهیه اشکنه تهرانی خوشمزه و مقوی

جمعه 30 خرداد 1404 آشپزی
ashkene thrany

اشکنه تهرانی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل عدم استفاده از گوشت، گزینه‌ای مناسب برای گیاه‌خواران و افرادی است که به دنبال یک وعده غذایی سبک هستند. این غذا به روش‌های مختلفی در شهرهای مختلف تهیه می‌شود و به مانند آبگوشت سرو می‌گردد.

در ادامه با طرز تهیه اشکنه تهرانی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیاز درشت: ۱ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

اشکنه تهرانی

طرز تهیه اشکنه تهرانی

  1. ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. یک قابلمه مناسب روی شعله قرار دهید و پیاز نگینی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  3. سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. بعد ادویه‌ها و نمک و شنبلیله خشک را اضافه کرده و کمی تفت دهید. آرد را به تدریج اضافه کنید و با بقیه مواد تفت دهید تا آرد گوله نشود.
  4. سیب زمینی‌های ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ۳ لیوان آب روی مواد بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب بجوشد. بعد از جوش آمدن، شعله را کم کنید تا سیب‌زمینی پخته شود.
  5. زمانی که سیب‌زمینی پخته شد، تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و بدون هم زدن به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها سفت شوند. (اگر دوست دارید تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید، آن‌ها را قبل از اضافه کردن هم بزنید.)
  6. نمک و فلفل اشکنه را تست کنید و اگر به قوام دلخواه رسید، شعله را خاموش کرده و اشکنه تهرانی را سرو کنید.
  7. اشکنه تهرانی را مانند آبگوشت سرو کنید و با نان تلیت کرده و با سبزی و ترشی میل کنید.

نکات اضافی: استفاده از ادویه‌های مختلف می‌تواند طعم اشکنه را بهبود بخشد.

کیک با آرد برنج

طرز تهیه کیک خوشمزه و بدون گلوتن با آرد برنج

سالاد نخود و پیاز مراکشی

طرز تهیه سالاد نخود و پیاز مراکشی خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا