
بامیه ترکی جزء شیرینی های پر طرفدار است مخصوصا در ماه رمضان شیرینی محبوب کشورهای اسلامی است . بامیه به روشهای مختلف تهیه می شوددر بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه بامیه ترکی با آرد سمولینا ( از لوازم قنادی تهیه کنید )با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه دونات خوشمزه و گوش فیل و بامیه عربی را ببینید.
مواد لازم بامیه ترکی
- تخم مرغ:2 عدد
- شیر: 1 لیوان
- ماست: 1 لیوان
- آرد سفید: 4 لیوان
- آرد سمولینا: 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :½ لیوان
- وانیل: ½ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش :1 قاشق مرباخوری
- شربت بار : 2 لیوان
طرز تهیه بامیه ترکی
- برای تهیه بامیه ترکی خوشمزه ابتدا مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از پخت بامیه خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد .
- بکینگ پودر را با آرد سفید و آرد سمولینا مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید و کنار بگذارید.
- یک کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ ها را در آن بشکنید وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
- حال مخلوط آرد و بکینگ پودر را به تخم مرغ اضافه کنید و سپس شیر را به همراه ماست، روغن مایع و آبلیمو به مواد اضافه کنید.
- حال مواد را با همزن دستی هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید. حال خمیر بدست آمده را در کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون یا پارچه تمیز بپوشانیدو در جای نسبتا گرم قرار دهید تا 30 دقیقه استراحت کند.
- سپس قابلمه تفلونی را روی حرارت قرار دهید و به اندازه کافی روغن در آن بریزید ( بامیه ها در روغن شناور باشد )و اجازه دهید روغن خوب داغ شود.
- خمیر استراحت کرده را داخل قیف بریزید و به صورت حلقه ای در روغن داغ شده بریزید و اجازه دهید تا بامیه ها پف کنند ودو طرف آن سرخ شوند.
- بعد از سرخ شدن آن ها را داخل توری فلزی قرار دهیدتا روغن اضافه آن خارج شود.یا روی دستمال تمیز قرار دهید .
- سپس بامیه ها را داخل شربت بار سرد قرار دهید تا شربت جذب بامیه ها شود .
- سپس بامیه ها را با کفکیرسوراخ دار از شهد خارج کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.
نوش جان🥰😋
ارسال دیدگاه