طرز تهیه خورش قیمه نذری خوشمزه برای 100 نفر

دوشنبه 19 خرداد 1404 آشپزی
khoreshe gyme nazry

خورش قیمه نذری از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که به ویژه در مراسمات و مجالس تهیه می‌شود. این خورش با ویژگی‌هایی مانند طعم بی‌نظیر و عطر دل‌انگیز خود، می‌تواند هر مهمانی را تحت تاثیر قرار دهد. به شرطی که با دقت و حوصله آماده شود، خورش قیمه نذری یکی از بهترین گزینه‌ها برای پذیرایی از مهمانان است.

مواد اولیه برای طرز تهیه قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر

  • گوشت گوسفندی بدون استخوان : ۷ کیلوگرم
  • لپه: 3 ونیم‌ کیلوگرم
  • پیاز: ۷ کیلوگرم
  • رب: 1 و نیم کیلوگرم
  • لیمو عمانی: ۱ کیلوگرم
  • سیب‌زمینی: ۷ کیلوگرم
  • آب‌جوش: به‌مقدار لازم
  • ادویه مخصوص قیمه نذری
  • پودر کاری: به‌مقدار لازم
  • زردچوبه: به‌مقدار لازم
  • زعفران: ۵ مثقال
  • گلاب: ۱ لیوان
  • پودر دارچین: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
  • پودر هل سبز: ۵ قاشق غذاخوری

خورش قیمه نذری

طرز تهیه قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر

  1. برای تهیه خورش قیمه نذری ابتدا از مرغوب بودن لپه مطمئن شوید و لپه‌های پاک‌کرده را برای سه ساعت خیس کنید.
  2. پیازها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و در قابلمه ریخته و با روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  3. در یک قابلمه جداگانه لپه‌ها را به مدت 30 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید. این کار به بو نگرفتن لپه کمک می‌کند.
  4. لپه‌های پخته شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید تا روی گوشت‌ها را بپوشاند.
  5. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در آب‌جوش قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید.
  6. گوشت و لپه را چک کنید. رب گوجه‌فرنگی را تفت داده و سپس به خورش اضافه کنید.
  7. زعفران را بسابید و مقداری آب‌جوش به آن اضافه کنید. یک تا دو قطعه یخ به آن اضافه کنید تا رنگ زعفران بهتر شود.
  8. پس از پخت کامل خورش، ادویه‌ها و گلاب را اضافه کنید و نیم‌ساعت پس از آن خورش را از روی حرارت بردارید.
  9. سیب‌زمینی‌ها را خلال کرده و در روغن سرخ کنید و سپس روی خورش بریزید.

نکات مهم :

  1. اگر خورش قیمه قوام لازم را نداشت، کمی لپه را آسیاب کنید و به خورش اضافه کنید.
  2. بهترین گوشت برای تهیه خورش قیمه نذری گوشت سردست گوسفند است یا مغز ران گوساله.
کیک وانیلی با میوه های فصل آشپزی

چیز کیک وانیلی؛ دسر لذیذ و راحت برای هر فصل!

تهیه خمیر و سس پیتزا آشپزی

طرز تهیه خمیر و سس پیتزا خوشمزه در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا