انواع غذاهای خوشمزه با قارچ

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
garche

قارچ یکی از سبزیجات خوشمزه و پرطرفدار است که طعم بسیار خوبی به غذاها می‌دهد. در این مقاله به بررسی طرز تهیه انواع غذاها با قارچ می‌پردازیم که می‌توانید آنها را در منزل تهیه کنید.

در زیر مواد لازم و طرز تهیه یکی از محبوب‌ترین غذاها با قارچ، یعنی کاسرول سبزیجات با اسفناج و قارچ را مشاهده می‌کنید.

مواد مورد نیاز

  1. روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  2. نان ایتالیایی: 8 فنجان
  3. نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  4. قارچ، خرد شده: 280 گرم
  5. سیر له شده: 2 حبه
  6. اسفناج خرد شده: 140 گرم (حدود ۵ فنجان)
  7. پنیر گرویر، رنده شده: 110 گرم (حدود یک و نیم فنجان)
  8. پارمسان رنده شده: 1/3 فنجان
  9. تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
  10. ترکیب شیر و خامه: 2 و 1/2 فنجان
  11. برگ آویشن خرد شده: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

  • برای شروع کار ابتدا ظرف مخصوص کاسرول را با روغن چرب کنید.
  • نان ایتالیایی را مکعبی خرد کرده و در کاسه‌ای ریخته، 2 قاشق غذاخوری روغن، یک‌چهارم قاشق چای خوری نمک و مقداری فلفل سیاه را به نان‌ها اضافه کنید و خوب ترکیب کنید و در یک ماهی تابه بزرگ ریخته و روی شعله قرار دهید و هم بزنید تا نان‌ها قهوه‌ای شود. سپس به درون کاسه برگردانید تا خنک شود.
  • درون ماهی تابه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و روی شعله قرار دهید تا روغن داغ شود. قارچ خرد شده را به ماهی تابه اضافه کرده و 3 دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شود. سپس سیر له شده، آویشن، نمک و مقداری فلفل را به قارچ اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. اسفناج خرد شده و کمی نمک اضافه کنید. اجازه دهید مواد بپزند و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید.
  • نیمی از نان‌های مکعبی سرخ شده را داخل ظرف کاسرول بریزید و روی نان‌ها میزان مساوی پنیر گرویر و پارمسان بریزید. ترکیب قارچ و اسفناج پخته شده را به صورت یک لایه‌ی صاف روی نان‌ها پخش کنید و مابقی نان‌های مکعبی را نیز به همراه پنیر گرویر و پارمسان روی مواد بریزید.
  • در این مرحله کاسه بزرگی را برداشته و تخم‌مرغ‌ها، ترکیب خامه و شیر، نمک و مقدار مناسبی فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید و ترکیب را به مواد داخل ظرف کاسرول اضافه کنید. در ظرف کاسرول را با سلفون بپوشانید و به مدت 6 ساعت در داخل یخچال قرار دهید. نیم ساعت قبل از پختن کاسرول، ظرف را از یخچال خارج کنید.
  • فر را با 175 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید. ظرف کاسرول را داخل فر بگذارید و حدود 50 دقیقه تا روی کاسرول به رنگ قهوه‌ای طلایی در آید. ظرف را از فر خارج کنید و 15 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود؛ سپس سرو کنید.
Zard alo

طرز تهیه نکتار زرد آلو در خانه با طعمی بی‌نظیر

چربی سوزی با نوشیدنی ساده

طرز تهیه قهوه زنجبیلی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا