ماده غذایی که نباید با پنیر مصرف شود

دوشنبه 6 اردیبهشت 1400 آشپزی ، سلامت
ماده غذایی که نباید با پنیر مصرف شود

عوارض هولناک مصرف پنیر با گوجه، خیار و هندوانه

پنیر از لبنیاتی است که بیشترین مصرف را در خانه های ما دارد و مواد غذایی مختلفی را با پنیر می خوریم بدون اینکه از عوارض آن ها با خبر باشیم.

ولی لازم است بدانید که خوردن بعضی از مواد غذایی با پنیر برایمان مضر است و دانستن مضرات مواد غذایی با پنیر به رعایت بعضی نکات و حفظ سلامتیمان کمک می کند

پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که طبع سرد دارند،

پنیر یکی از محبوب ترین و رایج ترین صبحانه های ما ایرانیان است و بسیاری هم پنیر را به عنوان میان وعده و عصرانه دوست دارند. پنیر به دلیل طبع سرد بهتر است با مواد غذایی با طبع گرم مانند گردو، خرما و … مصرف شود.

خوردن این مواد غذایی با پنیر ممنوع

خوردن این مواد غذایی با پنیر ممنوع

ماده غذایی که نباید با پنیر مصرف شود

متخصص آسیب شناسی و طب سنتی ایرانی  حسن اکبری  اظهار کرد:

*بسیاری از افراد بر اساس عادت همیشگی در صبحانه و میان وعده ها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه می خورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضه ها و برخی بیماری ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره می شود.

*مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی های دیگر باعث بروز عارضه ها و بیماری ها می شود، این امر عمر را کوتاه می کند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند؛ یعنی برابر 50 گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند.

پنیر را با این ها بخورید

مهرداد میرکریمی، متخصص طب سنتی در این باره می گوید:

*در طب سنتی آمده است که پنیر همراه با نعناع و ترخون مصرف شود. به گفته ی وی مصرف نعناع با ترخون همراه با پنیر بسیار مناسب است چرا که پنیر هضمش سخت است و همراه با سبزی های یاد شده هضمش بهتر صورت می پذیرد.

* اگر پنیر همراه با گردو مصرف شود، چاق کننده است، همچنین مصرف پنیر همراه با گردو، نعناع و آویشن نیز چاق کننده است. پس کسانی که قصد افزایش وزن دارند بهتر است پنیر را با گردو بخورند.

 

خوردن این مواد غذایی با پنیر ممنوع

خوردن این مواد غذایی با پنیر ممنوع

دو توصیه مهم:

۱-پنیر را نباید با بادام مصرف کرد؛ زیرا موجب فساد در معده شده و گوارش را با مشکل رو به رو می کند و به عنوان عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه محسوب می شود.

۲-مصرف پنیر با ماست چکیده و پنیر با بادام باعث لکه و پیسی در پوست صورت می شود.

بهترین زمان مصرف پنیر

خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی حالی و کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن می کند.
بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن (گردو، زیره، سیاه دانه و آویشن) می باشد. زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می گیرد.

[ngd-single-post-view]
سبوس برنج

سبوس برنج/ 16خواص بی نظیر سبوس برنج

واکسن

آشنایی با انوع واکسن کووید19/قیمت‌ واکسن‌ کرونا

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi