فیله مرغ با سس سیر + طرر تهیه

جمعه 22 اسفند 1399 آشپزی
filey morghe

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه فیله مرغ با سس سیر 

2-طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر

فیله مرغ با سس سیر

فیله مرغ به صورت گریل و سرخ شده همراه با سس های مختلف بسیار خوشمزه است . امروز با طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه مرغ باسس لیمو و خوراک مرغ با سس قارچ و پنیر  و فاهیتای مرغ را ببینید

 

فیله مرغ با سس سیر

فیله مرغ با سیر

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ با سس سیر

برای ۶ نفر

  1. فیله مرغ: ۱۲ عدد
  2. آب مرغ : 2 لیوان
  3. لیمو ترش: ۲ عدد
  4. پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  5. آبلیمو تازه: ۸ قاشق غذاخوری
  6. آرد نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  7. سیر : ۱۰ حبه
  8. جعفری ریزخرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  9. رزماری: ۳ شاخه
  10. کره: ۷۰ گرم
  11. فلفل سیاه : ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر

  •  برای تهیه فیله مرغ با سس سیر ابتدا فیله های مرغ را سشته و آبکش کنید سپس فیله مرغ را مزه دار کنید و سپس گریل کنید .
  • برای گرفتن بوی زهم  فیله مرغ را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر  مخلوط کنید و اجازه دهید چند ساعت مزه دار شود .
  • کف تابه  چدنی را با کمی روغن چرب کنید و سپس فیله‌ها را گریل کنید. وقتی دو طرف فیله‌ها گریل شد سیر له شده و شاخه‌های رزماری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • در یک ماهیتابه دیگر  آرد نشاسته ذرت را ریخته و به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید. سپس کره را اضافه کنید و کمی تفت دهیدو آبلیمو و  دو لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید می توانید از یک لیوان آب مرغ و یک عدد پودر عصاره مرغ استفاده کتید.
  • مرتب این ترکیب را هم بزنید تا به قوام مناسب برسد البته سس نباید زیاد غلیظ شود .
  • سپس سس آماده شده را روی فیله‌های مرغ گریل شده بریزید و کمی روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا مزه‌سس سیر به خورد فیله های مرغ برود .
  • لیموترش‌ها را نازک برش زده و روی مرغ‌ها بچینید. جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید.می‌توانید مقداری قارچ سرخ شده با کره را هم به این ترکیب اضافه کنید. فیله مرغ با سس سیر شما آماده است با پاستا یا سبزیجات گریل سرو کنید
khoresh gyme

خورش قیمه نجفی/ طرز تهیه قیمه نجفی خوشمزه و خوش عطر

morabaynarangi

مربای نارنگی/ طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی خوشمزه و خوش طعم

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi