طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر خوشمزه و ساده

دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 آشپزی
filey morghe

فیله مرغ با سس سیر یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که می‌تواند به عنوان یک وعده اصلی در میهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو شود. این غذا طعمی بی‌نظیر دارد و به سادگی تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ با سس سیر

برای ۶ نفر:

  • فیله مرغ: ۱۲ عدد
  • آب مرغ: 2 لیوان
  • لیمو ترش: ۲ عدد
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه: ۸ قاشق غذاخوری
  • آرد نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱۰ حبه
  • جعفری ریز خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • رزماری: ۳ شاخه
  • کره: ۷۰ گرم
  • فلفل سیاه: ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه فیله مرغ با سس سیر

  • ابتدا فیله‌های مرغ را شسته و آبکش کنید سپس فیله مرغ را مزه‌دار کنید و گریل کنید.
  • برای گرفتن بوی زهم فیله مرغ را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید و اجازه دهید چند ساعت مزه‌دار شود.
  • کف تابه چدنی را با کمی روغن چرب کنید و سپس فیله‌ها را گریل کنید. وقتی دو طرف فیله‌ها گریل شد، سیر له شده و شاخه‌های رزماری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • در یک ماهیتابه دیگر آرد نشاسته ذرت را ریخته و به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید. سپس کره را اضافه کرده و کمی تفت دهید و آبلیمو و دو لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید.
  • مرتب این ترکیب را هم بزنید تا به قوام مناسب برسد، البته سس نباید زیاد غلیظ شود.
  • سپس سس آماده شده را روی فیله‌های مرغ گریل شده بریزید و کمی روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا مزه سس سیر به خورد فیله‌های مرغ برود.
  • لیموترش‌ها را نازک برش زده و روی مرغ‌ها بچینید. جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید. می‌توانید مقداری قارچ سرخ شده با کره را هم به این ترکیب اضافه کنید. فیله مرغ با سس سیر شما آماده است و می‌توانید آن را با پاستا یا سبزیجات گریل سرو کنید.
morabaynarangi

طرز تهیه مربای نارنگی خوشمزه و خوش عطر

Torshy kalam barg

طرز تهیه ترشی کلم برگ شکم پر خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا