دستور پخت فاهی‍تای مرغ

سه‌شنبه 21 اسفند 1397 آشپزی
دستور پخت فاهی‍تای مرغ

مواد لازم (برای ۵ نفر)
سینه مرغ۶۰۰-۷۵۰ گرم
نمکنصف قاشق چایخوری
سیر ۴ حبه (له شده)
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه رنگی۳ عدد (ا عدد از هر رنگ)
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمزنصف قاشق چایخوری
زیرهنصف قاشق چایخوری
گشنیز ریز خرد شده۴/۱ فنجان
فلفل هالوپینو (یا فلفل سبز تند) ۱ عدد درشت له شده
 
مواد لازم برای سرو کردن
خامه ترش ۱ پیاله
نان تورتیلا یا نان پیتا ۵ عدد
پنیر چدار یا گودا رنده شده ۱ فنجان
گواکومولی ۱ فنجان (طرز تهیه در ادامه گفته شده است)
کاهوی ریز رشته شده ۱ پیاله
گوجه فرنگی ریز شده ۱ پیاله

توجه کنید!

  • مواد مورد نیاز برای سرو به غیر از نان پیتا کاملا اختیاری هستند و می‌توان یک یا چند مورد را بسته به ذائقه خودتان حذف کنید.
  • اگر نان پیتا یا تورتیلا پیدا نکردید با نان لواش یا نان پیراشکی هم قابل سرو است.
  • در صورت نداشتن خامه ترش می‌توانید از مخلوط خامه شیرین و ماست چکیده شیرین پرچرب استفاده کنید.
  • برای تهیه گواکومولی ۲ عدد میوه آووکادو را پوست کنده و میوه خرد شده آن را همراه با آب یک عدد لیمو، کمی نمک، نیم فنجان پیاز خرد شده، ۲ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده، کمی فلفل و یک حبه سیر درون غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا بصورت کرم سبز رنگی در آید. به این ماده خوراکی گواکومولی می‌گویند.
فاهیتای مرغ

دستور تهیه فاهیتای مرغ

  • ابتدا سینه‌ی مرغ را بشویید و به ورقه‌هایی با ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید.
  • درون یک کاسه بزرگ روغن زیتون، سیر، نمک، آب لیمو، فلفل قرمز، زیره، گشنیز و فلفل هالوپینو بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. سپس سینه مرغ را در مواد بخوابانید و به مدت یک ساعت در دمای معمولی اتاق بگذارید.
  • یک تابه (ترجیحا از جنس چدن) بردارید یک قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
  • سینه‌ی مرغ را از مواد خارج کنید و اگر از مواد چیزی به آن چسبیده آن را جدا کنید. (موقع سرخ کردن اگر چیزی به مرغ چسبیده باشد می‌سوزد).
  • سپس سینه مرغ را درون تابه بگذارید تا سرخ شود. یک طرف آن که سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
  • پس از اینکه سینه‌های مرغ سرخ شدند آن‌ها را به شکل نواری به قطعات کوچک تقسیم کنید. می‌توانید آن‌ها را درون یک فویل آلومینیومی بگذارید تا گرم بمانند و به سراغ مراحل بعدی کار بروید.
  • در یک تابه دیگر یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و پس از اینکه روغن کمی داغ شد، پیاز و فلفل دلمه‌های رنگی را به صورت نیم حلقه خرد کنید و به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه آن‌ها را در روغن تفت دهید. سبزیجات را زیاد سرخ نکنید تا معطر باقی بمانند.
  • سپس حرارت را خاموش کنید و مواد تفت داده شده را با قطعات مرغ مخلوط کنید.
  • نان‌ها را به صورت درسته یا اگر دوست دارید از وسط نصف کنید و آن‌ها را کمی تست کنید و یا در فر گرم کنید. سپس لای آن مقداری فاهیتا، کمی خامه ترش، کاهو، گوجه، گواکومولی و کمی پنیر بریزید.

 

طرز تهیه فاهیتای مرغ با نان پیتا

 

فاهیتای مرغ

 

طرز تهیه فاهیتای مرغ

منبع:ستاره

تهیه مرغ با طعم پستو

طرز تهیه مرغ با طعم پستو

ساندویچ فیله مرغ

۲ دستور تهیه ساندویچ فیله مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا