طرز تهیه فریتاتا قارچ و اسفناج: صبحانه لاکچری و خوشمزه

دوشنبه 2 تیر 1404 آشپزی
feritatay

فریتاتا قارچ و اسفناج یک صبحانه لاکچری و کامل است که می‌تواند برای ناهار و شام نیز مناسب باشد. این غذا را به ویژه در روزهای تعطیل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. در اینجا با طرز تهیه فریتاتا قارچ و اسفناج آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه فریتاتا قارچ و اسفناج

  • کره: 1 ق غ
  • روغن: 1 ق غ
  • قارچ خرد شده: 226 گرم
  • آویشن خشک: 1/2 ق چ
  • اسفناج تازه: 2 پیمانه
  • سیب زمینی بزرگ پخته شده: 1 عدد
  • تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
  • پنیر ریکوتا: 1/2 پیمانه
  • پنیر سوئیسی رنده شده: 1/4 پیمانه
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 پیمانه
  • نمک: 1/2 ق چ
  • فلفل سیاه: 1/2 ق چ
  • برگ ریحان خشک شده: 2 ق چ
  • آرد: 1/3 پیمانه
  • بکینگ پودر: 1/2 ق چ

فریتاتای اسفناج و قارچ

طرز تهیه فریتاتا قارچ و اسفناج

  1. ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.
  2. یک ماهی تابه بردارید و نصف کره و نصف روغن را در آن بریزید. سپس قارچ شسته شده و خرد شده را اضافه کنید و مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید. کمی آویشن روی آن بپاشید و از روی حرارت بردارید.
  3. یک تابه دیگر بردارید و باقی مانده روغن و کره را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس سیب‌زمینی‌های پخته شده و خرد شده را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه سرخ شود. سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا 3 تا 5 دقیقه بپزید.
  4. یک کاسه بردارید و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و هم بزنید. سپس قارچ تفت داده شده و سیب‌زمینی و اسفناج سرخ شده و پنیرها و آرد و بیکینگ پودر و برگ ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. این ترکیب را در تابه چرب شده بریزید و در فر قرار دهید و به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید. پخت آن را چک کنید و اگر لازم بود، مدت پخت را افزایش دهید.
  6. سپس این صبحانه خوشمزه را با سس دلخواه میل کنید.
halwa kerachy

طرز تهیه حلوا کراچی خوشمزه و متفاوت

پخت پلو

4 مدل پخت پلو خوشمزه مخصوص شیراز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا