فریتاتا قارچ و اسفناج یک صبحانه لاکچری و کامل است که میتواند برای ناهار و شام نیز مناسب باشد. این غذا را به ویژه در روزهای تعطیل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. در اینجا با طرز تهیه فریتاتا قارچ و اسفناج آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه فریتاتا قارچ و اسفناج
- کره: 1 ق غ
- روغن: 1 ق غ
- قارچ خرد شده: 226 گرم
- آویشن خشک: 1/2 ق چ
- اسفناج تازه: 2 پیمانه
- سیب زمینی بزرگ پخته شده: 1 عدد
- تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
- پنیر ریکوتا: 1/2 پیمانه
- پنیر سوئیسی رنده شده: 1/4 پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 پیمانه
- نمک: 1/2 ق چ
- فلفل سیاه: 1/2 ق چ
- برگ ریحان خشک شده: 2 ق چ
- آرد: 1/3 پیمانه
- بکینگ پودر: 1/2 ق چ
طرز تهیه فریتاتا قارچ و اسفناج
- ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.
- یک ماهی تابه بردارید و نصف کره و نصف روغن را در آن بریزید. سپس قارچ شسته شده و خرد شده را اضافه کنید و مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید. کمی آویشن روی آن بپاشید و از روی حرارت بردارید.
- یک تابه دیگر بردارید و باقی مانده روغن و کره را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس سیبزمینیهای پخته شده و خرد شده را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه سرخ شود. سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا 3 تا 5 دقیقه بپزید.
- یک کاسه بردارید و تخممرغها را در آن بشکنید و هم بزنید. سپس قارچ تفت داده شده و سیبزمینی و اسفناج سرخ شده و پنیرها و آرد و بیکینگ پودر و برگ ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
- این ترکیب را در تابه چرب شده بریزید و در فر قرار دهید و به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید. پخت آن را چک کنید و اگر لازم بود، مدت پخت را افزایش دهید.
- سپس این صبحانه خوشمزه را با سس دلخواه میل کنید.
ارسال دیدگاه