
فریتاتا قارچ واسفناج یک صبحانه لاکچری و کامل هست البته این غذا برای ناهار و شام هم مناسب است . در روزهای تعطیل این صبحانه خوشمزه را تهیه کنید با خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه فریتاتای اسفناج و قارچ با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه خشیل صبحانه خوشمزه ترکی و طرز تهیه چند صبحانه لوکس با ما همراه باشید
مواد لازم برای تهیه فریتاتای اسفناج و قارچ
- کره:1 ق غ
- روغن: 1 ق غ
- قارچ خرد شده: 226 گرم
- آویشن خشک: 1/2 ق چ
- اسفناج تازه:2 پیمانه
- سیب زمینی بزرگ پخته شده:1 عدد
- تخم مرغ بزرگ: 8 عدد
- پنیر ریکوتا:1/2 پیمانه
- پنیر سوئیسی رنده شده:1/4 پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده:1/4پیمانه
- نمک: 1/2 ق چ
- فلفل سیاه: 1/2ق چ
- برگ ریحان خشک شده:2 ق چ
- پیمانه آرد:1/3 پیمانه
- بکینگ پودر:1/2ق چ
طرز تهیه فریتاتای اسفناج و قارچ
- برای تهیه فریتاتای اسفناج و قارچ ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.
- حال یک ماهی تابه بردارید نصف کره و نصف روغن را در یک آن بریزید و سپس قارچ شسته شده و خرد شده را اضافه کنید و مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و روی حرارت بالا تفت دهید کمی آویش روی آن بپاشید و از روی حرارت بردارید .
- یک تابه دیگر بردارید و باقی مانده روغن و کره را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس سیب زمینیها پخته شده و خرد شده را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه سرخ شود، سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا 3 تا 5 دقیقه بپزید.
- حال یک کاسه بردارید و تخم مرغ ها را در آن بشکنید و هم بزنید و سپس قارچ تفت داده شده و سیب زمینی و اسفناج سرخ شده و پنیرها و آردو بیکینگ پودر برگ ریحان ,نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
- و این ترکیب را در تابه چرب شده بریزید و در فر قرار دهیدو به مدت40 تا 50 دقیقه بپزید.( پخت آن را چک کنید سپس از فر خارج کنید و اگر لازم بود مدت پخت را افزایش دهید
- .سپس این صبحانه خوشمزه را با سس دلخواه میل کنید
ارسال دیدگاه