طرز تهیه لوکوم هویج (دسر ترکی)

سه‌شنبه 3 تیر 1399 آشپزی

لوکوم هویج یک دسر ترکی است که هم خوشمزه است و خیلی راحت تهیه می شود.

مواد لازم:

هویج:  ۱ کیلوگرم
نشاسته:  ۵ قاشق غذا خوری
آب:  ۱ لیتر
شکر:۱ لیوان
فندق:  خردشدهبه مقدار لازم
وانیل:  ۱ قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه لوکوم هویج :

1:هویج ها را شسته و پوست بکنید. سپس خرد کرده و با ۱ لیتر آب داخل قابلمه ای بریزید و بپزید. وقتی هویج ها نرم شد، زیر قابلمه را خاموش کرده و هویج ها را داخل آبکش بریزید.
2: یک لیوان از آبی که هویج را داخلش پختید را نگهدارید. هویج و آب را در مخلوط کن، غذاساز یا گوشت کوب برقی پوره کنید.
3:پوره هویج را در قابلمه ریخته، نشاسته و شکر را به هویج ها اضافه کرده و روی حرارت ملایم در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید وانیل و فندق را اضافه کنید و هم بزنید.
4:برای آنکه لوکوم هویج براحتی از ظرف بیرون بیاید ، ظرف پیرکس و یا هر ظرف مناسب دیگری را با آب خیس کرده و آب اضافی آن را بیرون بریزید.
5:مواد را داخل ظرف بریزید و صاف کنید به مدت ۳ الی ۴ ساعت در فریزر ، یا یک شب در یخچال بگذارید. سپس ظرف را خارج کرده، به شکل دلخواه برش بزنید.
6:پودر نارگیل را در ظرف ریخته و لوکوم هویج را در پودر نارگیل بغلطانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. در ظرف سرو چیده و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید. این دسر خوشمزه عصرانه خوب و مقوی برای بچه ها است.در مهمانی هاو دورهمی ها دسر راحت و خوشمزه ای است.

طرز تهیه کازان کباب غذای ترکی با طعم بی نظیر

سس برنیز

پخت استیک با سس برنیز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا