پخت استیک با سس برنیز

یکشنبه 1 تیر 1399 آشپزی
سس برنیز

مجله آشپز خانه دایان:سس برنیز نام نوعی سس کلاسیک فرانسوی است که از ترکیب سرکه، شراب، ترخون، موسیر، زردهٔ تخم‌مرغ و کره درست می‌شود.

این سس را همراه با گوشت، ماهی، تخم‌مرغ و سبزیجات سرو می‌نمایند.

طرز تهیه سس برنیز

برای تهیهٔ سس برنیز درابتدا مخلوط سرکه، شراب، ترخون (یا سبزیجاتی دیگر) و موسیر را بر روی حرارت زیاد می‌جوشانند تا آب اضافی آن تبخیر شده و مایعی کم‌حجم و غلیظ با طعمی قوی به‌دست آید، سپس در انتهای کار زردهٔ تخم‌مرغ و کره را به آن اضافه می‌نمایند.

 

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

1 سیب زمینی متوسط پوست کنده و برش در تکه های کوچک

200 گرم گوشت راسته یا فیله گوساله

1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز

2 قاشق غذاخوریسس باربیکیو

1 قاشق غذاخوری خردل سبوس دار

1 قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده

فلفل سیاه و نمک : به میزان کافی

Super steak with cheat's Bearnaise

روش  پخت:

یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه کوچک که دارای درب است ، گرم کنید. سیب زمینی ها را درون ماهیتابه بریزید ، 10 دقیقه روی آن را بپوشانید و بپزید ،  سیب زمینی های 4-5 دقیقه سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.

تکه ای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.

بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

سپستکه های برش خورده گوشت را بابیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید

روغن زیتون ، سس خردل ، باربیکیو ونمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنیدوگوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیق گوشت مزه دار میکنیم.

تابه ای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . بعد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید .

سپس گوشت های مزه دارشده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

در همین حال ،استیک را به مدت 11 تا 2-2 دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

استیک را از قابلمه بیرون آورده و آن را روی یک بشقاب گرم شده قرار دهید. سسبرنیز را روی استیک ریخته با ترخون وسبری سالاد تزیئن کن

طرز تهیه لوکوم هویج (دسر ترکی)

کوفته هرمی

طرز تهیه کوفته هرمی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا