طرز تهیه دویماج تبریزی

شنبه 22 مهر 1402 آشپزی
دویماج تبریزی

دویماج تبریزی

دویماج تبریزی یا دوْیمَج یک نوع عصرانه و صبحانه سنتی آذربایجان شرقی است که بیشتر در فصل تابستان پخته می شود.

دویماج تبریزی یک میان وعده یا پیش غذای سنتی و خوشمزه است که از نان خشک، پنیر، کره و گردو تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین سادگی تهیه آن، در بین مردم تبریز بسیار محبوب است.

مواد لازم دویماج تبریزی:

۴ عدد نان خشک تبریزی یا لواش
۱۰۰ گرم پنیر تبریزی
۵۰ گرم کره محلی
۱ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده

طرز تهیه دویماج تبریزی :

نان های خشک را خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
پنیر تبریزی را رنده کنید و به نان ها اضافه کنید.
کره محلی را ذوب کنید و به مایه اضافه کنید.
گردوی خرد شده را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

دویماج تبریزی

نکات دویماج تبریزی:

نان خشک تبریزی: نان خشکی که در تبریز تهیه می شود.
پنیر تبریزی: پنیری که از شیر گاو یا گوسفند در تبریز تهیه می شود.
کره محلی: کره ای که از شیر گاو یا گوسفند در محل تهیه می شود.
گردو خرد شده: گردوی خرد شده.
مخلوط کردن: ترکیب کردن مواد با هم.
سرو کردن ساده: سرو کردن دویماج به صورت ساده و بدون تزئین.
سرو کردن با سبزیجات: سرو کردن دویماج به صورت لقمه ای با سبزیجات.

سرو کردن دویماج تبریزی:

دویماج تبریزی را می توانید به صورت ساده یا با سبزیجات سرو کنید. برای سرو ساده، دویماج را در ظرف مورد نظر بریزید و با چاقو برش دهید. برای سرو با سبزیجات، دویماج را به صورت لقمه ای بردارید و با سبزیجات مانند خیار، گوجه فرنگی و تربچه تزئین کنید.

 

توضیح برخی نکات:

در نکته اول، به این نکته اشاره شده است که می توانید از هر نوع نان خشکی برای تهیه دویماج استفاده کنید، اما نان خشک تبریزی یا لواش طعم بهتری به دویماج می دهد.

نان خشک تبریزی نوعی نان نازک و ترد است که در تبریز تهیه می شود. لواش نیز نوعی نان نازک است که در سراسر ایران تهیه می شود.

در نکته دوم، به این نکته اشاره شده است که می توانید به جای پنیر تبریزی از پنیر دیگری مانند پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده کنید.

پنیر تبریزی نوعی پنیر شور و سفت است که از شیر گاو یا گوسفند تهیه می شود. پنیر خامه ای نوعی پنیر نرم و خامه ای است که از شیر گاو تهیه می شود. پنیر پیتزا نوعی پنیر سفت و شور است که برای تهیه پیتزا استفاده می شود.

در نکته سوم، به این نکته اشاره شده است که مقدار گردو را می توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید. گردو طعم و ارزش غذایی دویماج را افزایش می دهد.

طرز تهیه خورش گل کلم با لپه بدون گوشت

رشته پلو با مرغ

طرز تهیه رشته پلو با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا