تنقلات خانگی خوشمزه و پرطرفدار

چهارشنبه 27 بهمن 1400 آشپزی
تنقلات خانگی

تنقلات خانگی

 

۱. گندمک

طرز تهیه تنقلات خانگی
گندمک همان دانه‌های بوداده‌ گندم است که می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و به عنوان یکی از تنقلات خانگی مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم
گندم1 پیمانه
آب3 پیمانه
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
نمک یا شکربه میزان لازم

دستور تهیه:

  • گندم را همراه با آب به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا نرم شود.
  • سپس آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
  • دانه‌های گندم را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
  • پس از خشک شدن دانه‌های گندم، آن‌ها را در یک صافی دسته دار ریخته و در روغن داغ غوطه ور کنید تا پف کنند، ولی مراقب باشید تغییر رنگ ندهند.
  • در انتها کمی نمک یا شکر روی آن‌ها بپاشید تا مزه دار شوند.

۲. برنجک

برنجک
برنجک از بودادن دانه‌های برنج درست می‌شود و همراه با گردو به عنوان یک میان وعده خوشمزه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم
برنج1 پیمانه
آب3 پیمانه
نمکبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • برنج را با آب و کمی نمک به مدت ۳-۲ ساعت خیس کنید.
  • قابلمه‌ای را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  • برنج را در آب جوش بریزید و پس از اینکه نرم شد، آبکش کنید.
  • دانه‌های برنج را روی سطح صافی پهن کنید تا خشک شوند. سپس در صافی دسته دار ریخته و در روغن داغ غوطه ور کنید تا پف کنند.

۳. چیپس سیب زمینی

چیپس سیب زمینی
چیپس سیب زمینی یکی از تنقلاتی است که در طعم‌های مختلف در بازار عرضه می‌شود و بچه‌های یکی از طرفداران پر و پا قرص آن هستند. چیپس سیب زمینی را به راحتی می‌توان در منزل درست کرد و به عنوان یک نوع خوشمزه از تنقلات خانگی میل کرد.

مواد لازم
سیب زمینی1 عدد
روغن1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فانهایت گرم کنید.
  • سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت برش‌های نازک درآورید.
  • سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و برش‌های سیب زمینی را به صورت یک لایه در آن بچینید.
  • کمی روغن روی برش‌های سیب زمینی اسپری کنید و سینی را در فر قرار دهید.
  • صبر کنید تا سیب زمینی‌ها طلایی شوند، سپس آن‌ها را برگردانید و دوباره در فر قرار دهید تا طرف دیگر نیز بپزد.
  • برای مزه دار کردن سیب زمینی‌ها از نمک و فلفل یا هر نوع طعم دهنده‌ی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

۴. پفک نمکی

 تنقلات خانگی

تنقلات خانگی

پفک نمکی یکی از تنقلات پرطرفدار در میان کودک و بزرگسال است که بهتر است به صورت خانگی درست کرد تا عاری از رنگ‌ها و افزودنی‌های صنعتی باشد.

مواد لازم
آرد100 گرم
کره90 گرم
پنیر چدار یا فتای رنده شده100 گرم

دستور تهیه:

  • فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود، سپس آرد و پنیر را به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا به شکل خمیر درآیند.
  • کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • خمیر حاصل را به صورت گلوله‌های کوچکی در آورید و روی کاغذ روغنی بچینید. سپس با دست، کمی روی آن‌ها را بفشارید تا صاف شوند.
  • سینی را در فر قرار دهید و ۱۲ دقیقه صبر کنید تا پفک‌ها طلایی شوند.

۵. تخمه کدو

 تنقلات خانگی

تنقلات خانگی

تخمه کدو با افزودن طعم دهنده‌هایی به تخم کدو حلوایی درست می‌شود و برای سرگرمی و دورهمی گزینه بسیار مناسبی است.

مواد لازم
تخم کدو1.5 پیمانه
کره آب شده2 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و پودر سیربه میزان لازم
ادویه کاجون1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  • فر را روی حرارت ۱۴۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • تخمه‌های کدو را در کاسه‌ای ریخته، کره، نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • تخمه‌ها را در سینی فر پهن کرده و سینی را در فر قرار دهید.
  • حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا تخمه‌ها طلایی شوند و در این فاصله گاهی آن را هم بزنید تا به صورت یکنواخت بوداده شوند.
کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

دستور پخت کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

اشکنه آب پیازک شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا