دستور پخت کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

چهارشنبه 27 بهمن 1400 آشپزی
کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

در اینجا شمارا با نوعی کباب جدید و خوش طعم آشنا میکنیم.این کباب با سس چیلی و گوجه فرنگی تازه سرو میشود!

انواع غذاهای لذیذ با گوشت چرخ کرده مانند کباب شامی در مقالات قبلی ارائه شد و در این مطلب شما را با کباب چوبی با گوشت چرخ کرده، آشنا می سازیم که غذایی تند مزه است.
در تهیه این غذا از گوشت بره چرخ کرده، و خمیر کاری استفاده می شود و با سس سامبال (چیلی) گوجه فرنگی سرو می شود که به آن طعم بی نظیری می دهد. میزان تندی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت تمایل می توانید از فلفل کمتری در طبخ آن استفاده کنید.
برای تهیه این غذا به خمیر کاری نیاز داریم که طعم غذا را عالی می کند و در کمتر از نیم ساعت می توان آن را آماده کرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خمیر کاری، کباب چوبی با گوشت چرخ کرده و سس چیلی گوجه فرنگی را ارائه دهیم.
کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه خمیر کاری

پیازچه1 عدد
سیر4 حبه
جوز هندی1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز1 یا 2 عدد
کچاپ گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو3 قاشق سوپخوری
زیره آسیاب سده1 قاشق چایخوری
سس سویا2 قاشق سوپخوری
شیر نارگیل3 قاشق سوپخوری
آب لیمو2 قاشق سوپخوری
شکر1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده3/4 قاشق غذاخوری
پودر چیلیبه میزان دلخواه
پودر دارچین1/4 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خمیر کاری

  1. همه مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب باهم مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
  2. اگر خمیر به دست آمده خیلی غلیظ شد، می توانید مقدار شیر نارگیل را بیشتر کنید، در این حالت طعم خمیر ملایم تر می شود.
  3. به جای پیازچه خرد شده می توان از 1/4 پیمانه پیاز قرمز خرد شده استفاده کرد، به جای جوز هندی می توان از زنجبیل استفاده کرد، به جای فلفل قرمز می توان از 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز استفاده کرد.
کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

پیاز کوچک1 عدد
گوشت بره چرخ کرده450 گرم
خمیر کاری2 قاشق غذاخوری
ماست طبیعی2 قاشق غذاخوری
روغن برای چرب کردنبه میزان لازم

طرز تهیه کباب چوبی با گوشت چرخ کرده

  1. پیاز را پوست گرفته، بشوئید و با رنده ریز، رنده کنید یا آن را داخل غذاساز، ریز خرد کنید.
  2. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید تا له شود. این روش به گوشت کمک می کند که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود.
  3. خمیر کاری و ماست را به گوشت و پیاز اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
  4. مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک درآورده و هر کدام را به یک سیخ چوبی بکشید.
  5. سیخ ها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
  6. توری مخصوص گریت را چرب کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه گوشت را با زغال داغ کباب کنید.
  7. کباب ها را مرتب پشت و رو کنید و در صورت لزوم با مقدار کمی روغن مایع یا کره آنها را چرب کنید تا خوب سرخ شوند و نسوزند.
  8. کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گوجه فرنگی و سبزیجات تزئین کنید.
  9. این کباب را به همراه نان، ترشی میوه جات و سس سامبال (چیلی) سرو نمائید.
کباب لولی"، وعده خوشمزه و سبک برای شام - وقت صبح

مواد لازم برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی

گوجه فرنگی3 عدد
پودر تخم گشنیزکمی
پودر زیرهکمی
گشنیز تازه خرد شده2 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سس چیلی گوجه فرنگی

  1. پوست گوجه فرنگی را گرفته، آنها را خرد کرده و دانه آن را بگیرید.
  2. گشنیز را تمیز پاک کرده، بشوئید، ضدعفونی کنید و ریز خرد کنید.
  3. گوجه فرنگی، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، گشنیز خرد شده، نمک و فلفف را در یک کاسه مخلوط کرده و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شوند.

خورش غوره مسما با گوشت

تنقلات خانگی

تنقلات خانگی خوشمزه و پرطرفدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا