فصل پسته یکی از بهترین فصلها برای لذت بردن از طعم تازه و خوشمزه این مغز پرخاصیت است. در این مقاله، شما با طرز تهیه چند نوع غذا با پسته آشنا خواهید شد که هر کدام طعمی منحصر به فرد دارند.
پاستا با سس پسته
مواد لازم:
- 1 بسته ماکارونی 450 گرمی
- 3 عدد کدوسبز
- 25 گرم کره
- 1 پیمانه پسته خرد شده
- 4 ق س روغن زیتون
- 2 حبه سیر له شده
- 1 پیمانه ریحان
- 2/1 پیمانه پنیر پارمسان
- 2/1 ق چ رنده پوست لیمو
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه: در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس ماکارونی را همراه با کمی نمک داخل آن بریزید. پس از نرم شدن، ماکارونی را داخل سبد بریزید. سیر، پسته خرد شده، روغن زیتون، برگهای ریحان و… را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. سپس کره را ذوب کرده و پاستا را با سس مخلوط کنید.
مافین پسته با خامه اضافه
مواد لازم:
- 115 گرم کره
- 250 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 2/1 و 1 ق چ گلاب
- 200 میلی لیتر شیر
- 225 گرم آرد
- 2 ق چ بیکینگ پودر
- 2/1 ق چ نمک
- 50 گرم پسته خرد شده
- مواد لازم برای خامه رویی
…. (ادامه طرز تهیه و سایر غذاها)
ارسال دیدگاه