آموزش تهیه سبد تخم مرغ خوشمزه و ساده

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 آشپزی
پیش غذا

سبد تخم مرغ یک پیش غذای خوشمزه و جذاب است که می‌تواند به سفره شما رنگ و بویی خاص ببخشد. این غذا با ترکیب نودل و تخم مرغ آب پز تهیه می‌شود و به راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید.

مواد مورد نیاز پیش غذا:

  • نودل: 1 بسته (200 گرم)
  • تخم مرغ (آب پز): 3 عدد
  • سس سویا: 6 ق چ
  • شکر قهوه ای: 1 ق چ
  • پودر زنجبیل: 1 ق چ
  • سیر (رنده شده): 2 حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 1 ق چ
  • روغن کنجد: 1 ق چ
  • قرص عصاره مرغ: 1 ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • ژامبون (سرخ شده): 2 ورقه
  • تربچه (اسلایس شده): 1 عدد
  • پیازچه (اسلایس شده): 2 شاخه
  • شنبلیله: چند شاخه
پیش غذا

روش پخت:

  1. تخم مرغ، 2 قاشق سوپخوری سس سویا، شکر قهوه ای، پودر زنجبیل، مقداری نمک، فلفل، سیر و روغن زیتون را داخل کیسه نایلونی ریخته و آن را گره بزنید (یا داخل نایلون زیپی بگذارید)، سپس به مدت 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
  2. نودل را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش روی حرارت ریخته و حدود 8 دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و داخل کاسه ای بریزید. بعد بقیه سس سویا، روغن کنجد، عصاره مرغ، مقداری نمک و فلفل را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی هم بزنید.
  3. قالب مافین 6 تایی را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس دوسوم آن را به وسیله قاشقی با نودل آماده شده پر کنید.
  4. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی و ترد شود.
  5. تخم مرغ مرینت شده را به دو نیم تقسیم کنید.
  6. قالب را از فر خارج کرده و روی هر کدام یک نیمه تخم مرغ، دو برش ژامبون، 2 شاخه شنبلیله، یک برش تربچه (از قبل اسلایس کرده و با کاتر به شکل گل برش بزنید) و چند برش پیازچه قرار داده و سرو کنید.
پیش غذا
لقمه های استیک

آموزش خوشمزه طرز تهیه لقمه های استیک و سبزیجات

Capture 59

طرز تهیه کوکی شکر قهوه ای خوشمزه برای پاییز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا