سبد تخم مرغ یک پیش غذای خوشمزه و جذاب است که میتواند به سفره شما رنگ و بویی خاص ببخشد. این غذا با ترکیب نودل و تخم مرغ آب پز تهیه میشود و به راحتی میتوانید آن را در خانه درست کنید.
مواد مورد نیاز پیش غذا:
- نودل: 1 بسته (200 گرم)
- تخم مرغ (آب پز): 3 عدد
- سس سویا: 6 ق چ
- شکر قهوه ای: 1 ق چ
- پودر زنجبیل: 1 ق چ
- سیر (رنده شده): 2 حبه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: 1 ق چ
- روغن کنجد: 1 ق چ
- قرص عصاره مرغ: 1 ق چ
- روغن مایع: به میزان لازم
- ژامبون (سرخ شده): 2 ورقه
- تربچه (اسلایس شده): 1 عدد
- پیازچه (اسلایس شده): 2 شاخه
- شنبلیله: چند شاخه
روش پخت:
- تخم مرغ، 2 قاشق سوپخوری سس سویا، شکر قهوه ای، پودر زنجبیل، مقداری نمک، فلفل، سیر و روغن زیتون را داخل کیسه نایلونی ریخته و آن را گره بزنید (یا داخل نایلون زیپی بگذارید)، سپس به مدت 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
- نودل را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش روی حرارت ریخته و حدود 8 دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و داخل کاسه ای بریزید. بعد بقیه سس سویا، روغن کنجد، عصاره مرغ، مقداری نمک و فلفل را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی هم بزنید.
- قالب مافین 6 تایی را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس دوسوم آن را به وسیله قاشقی با نودل آماده شده پر کنید.
- قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی و ترد شود.
- تخم مرغ مرینت شده را به دو نیم تقسیم کنید.
- قالب را از فر خارج کرده و روی هر کدام یک نیمه تخم مرغ، دو برش ژامبون، 2 شاخه شنبلیله، یک برش تربچه (از قبل اسلایس کرده و با کاتر به شکل گل برش بزنید) و چند برش پیازچه قرار داده و سرو کنید.
ارسال دیدگاه