پخت خورش آلو مسما با مرغ

سه شنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ آشپزی
پخت خورش آلو مسما

 

موادلازم برای تهیه خورش آلو مسما با مرغ

 

 سینه مرغ جوجه کبابی خرد شده  ۲ عدد
 آلو  ۱٫۵ لیوان
 شکر  ۱٫۵ لیوان
 دارچین  ۱ قاشق چایخوری
 رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
 رب انار  ۱ قاشق غذاخوری
 پیاز داغ  ۱٫۵ لیوان
 خلال بادام  ۱/۴ لیوان
خلال پسته ۱/۴ لیوان
زرشک ۱/۲ لیوان
سیر  ۱ حبه
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ

  1. مقداری روغن در قابلمه ریخته و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
  2. یک حبه سیر را له کرده به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید، سپس کمی زردچوبه اضافه کنید.
  3. تکه‌های مرغ را اضافه کرده و در حدی که رنگ آن تغییر کند تفت دهید.
  4. رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید.
  5. حدود ۳-۲ لیوان آب جوش به خورش اضافه کرده و فرصت دهید تا با حرارت ملایم بپزد.
  6. در یک ماهیتابه خلال بادام و خلال پسته را کمی بو دهید.
  7. زرشک را شسته و به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
  8. آلو را پس از شستن به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید.
  9. وقتی مرغ نیم پز شد، آلو را به خورش اضافه کنید.
  10. سپس خلال بادام و خلال پسته و زرشک را به خورش اضافه کنید.
  11. وقتی مرغ کاملا پخت، شکر و رب انار را به خورش اضافه کنید.
  12. ۱۵ الی ۳۰ دقیقه زمان دهید تا خورش جا بیفتد، سپس حرارت را خاموش کنید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید.

 

 

پخت خورش آلو مسما

کوکو لوبیا سبز تبریزی

پخت کوکو لوبیا سبز تبریزی با پنیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا با کیفیت

تهیه خمیر پیتزا با کیفیت در منزل

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا