آموزش پخت حلوا عربی
حلوا عربی یک دسر شیرین و خوشمزه است که به راحتی در خانه تهیه می شود. این حلوا از شیر خشک، آرد، نشاسته ذرت، روغن و شکر تهیه می شود و طعمی کاراملی و کشدار دارد.
حلوا عربی شکل و طعمی شبیه به حلوایی دارد که در ایران مرسوم است با این تفاوت که در حلوا عربی استفاده از شیر خشک امری ضروری است.
مواد لازم برای تهیه حلوا عربی:
200 گرم شیر خشک
100 گرم آرد
50 گرم نشاسته ذرت
100 گرم روغن مایع
200 گرم شکر
1/2 قاشق چایخوری پودر هل
1/4 قاشق چایخوری گلاب
1/4 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه حلوا عربی:
در یک قابلمه بزرگ، شیر خشک، آرد، نشاسته ذرت، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و به شکل خمیر درآیند.
خمیر را به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.
پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
حلوا را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید خنک شود.
حلوا را به صورت دلخواه برش دهید و سرو کنید.
سرو کردن:
حلوا عربی را می توانید به عنوان یک دسر یا یک میان وعده سرو کنید. می توانید آن را با پودر پسته، پودر نارگیل یا خلال پسته تزیین کنید.
حلوا عربی زرد
حلوا عربی زرد یک نوع حلوا است که با شیر خشک، آرد، نشاسته ذرت، روغن و شکر تهیه می شود. این حلوا به دلیل استفاده از زعفران دم کرده، رنگی زرد و طعمی کاراملی و کشدار دارد.
مواد لازم برای تهیه حلوا عربی زرد:
200 گرم شیر خشک
100 گرم آرد
50 گرم نشاسته ذرت
100 گرم روغن مایع
200 گرم شکر
1/2 قاشق چایخوری پودر هل
1/4 قاشق چایخوری گلاب
1/4 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه حلوا عربی زرد:
در یک قابلمه بزرگ، شیر خشک، آرد، نشاسته ذرت، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و به شکل خمیر درآیند.
خمیر را به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.
پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
حلوا را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید خنک شود.
حلوا را به صورت دلخواه برش دهید و سرو کنید.
تفاوت حلوا عربی زرد و حلوا عربی معمولی:
تفاوت اصلی حلوا عربی زرد و حلوا عربی معمولی در استفاده از زعفران دم کرده است. زعفران دم کرده به حلوا عربی زرد رنگ و طعم خاصی می بخشد.
برای تهیه زعفران دم کرده، 1 قاشق چایخوری زعفران را در 1/2 فنجان آب جوش حل کنید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد.
نکات:
برای اینکه حلوا شما نرم و لطیف شود، باید آن را به مدت کافی هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.
اگر حلوا شما خیلی سفت شد، می توانید به آن کمی آب یا شیر اضافه کنید.
برای اینکه حلوا شما خوشرنگ شود، می توانید از زعفران دم کرده بیشتری استفاده کنید.
ارسال دیدگاه