نان گاتا گردویی یکی از نان های محبوب و خوشمزه ارمنی است که به عنوان میان وعده مقوی برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. این نان با ترکیب گردو و دارچین طعمی بی نظیر دارد. در اینجا طرز تهیه این نان خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه نان گاتا گردویی
- آرد سفید ۳۰۰ گرم
- روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۵۰ گرم
- ماست 1/2 پیمانه
- خمیر مایه فوری ۱/۲ قاشق غذا خوری
- baking powder 1 قاشق مرباخوری
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
مواد میانی برای نان گاتا :
- شکر :۱/۲ پیمانه
- گردو خرد شده: ۱ پیمانه
- دارچین: ۱ قاشق چای خوری
- کره :۷۰ گرم
- آرد :۱/۲ پیمانه
طرز تهیه نان گاتا گردویی
- برای تهیه نان گاتا گردویی ابتدا کره را ذوب کرده تا آب شود، سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن دستی خوب می زنیم. سپس روغن مایع و ماست را افزوده و دوباره با همزن می زنیم.
- در کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم تا سبک شود. سپس خمیر مایه فوری را به آرد اضافه کرده و به تدریج به مخلوط بالا اضافه میکنیم و با قاشق چوبی هم میزنیم تا جایی که خمیر جمع شود.
- سپس برای ۱۰ دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید و خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی خمیر را با سلفون پوشانده و در جای گرم به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
طرز تهیه مواد میانی
- داخل تابه کره ریخته تا کمی ذوب شود، سپس آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس گردوهای خرد شده را به همراه شکر و دارچین اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود.
- پف خمیر را با ورز دادن می گیریم و سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و با وردنه به شکل گرد باز کرده و در سینی فر چرب شده قرار می دهیم. از مواد میانی در وسط آن گذاشته و خمیر دیگر را روی مواد گذاشته و کناره های خمیر را با دست به هم می چسبانیم.
- می توانید برای خوش رنگ شدن نان روی نان را با زرده تخم مرغ و کمی زعفران رومال کنید.
- سپس سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید.
ارسال دیدگاه