طرز تهیه نان کرمدار خوشمزه و خانگی

سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 171

نان کرمدار یک نان خوشمزه و ساده است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این نان به عنوان میان وعده‌ای دلچسب همراه با چای بسیار مناسب است. در ادامه به شما آموزش می‌دهیم که چگونه نان کرمدار را تهیه کنید.

مواد لازم خمیر:

  • کره به دمای محیط رسیده: 50 گرم
  • شکر: 50 گرم
  • آّب ولرم: 100 میلی لیتر
  • مایه خمیر فوری: 7 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: یک چهارم ق چ کمی سرپر
  • وانیل: یک پینچ
  • آرد نان: حدود 250 الی 270 گرم

مواد لازم کرم وانیلی:

  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • شیر: 125 میلی لیتر
  • اسانس وانیل: یک دوم ق چ
  • شکر: 35 گرم
  • آرد: 10 گرم

نان کرمدار

مواد لازم رومال:

  • تخم مرغ: یک عدد
  • رنگ زرد زعفرانی (به دلخواه): یکی دو قطره

طرز تهیه خمیر:

  1. شکر، نمک، وانیل، مایه خمیر و 250 گرم از آرد را با قاشق مخلوط نمایید. مرکز مواد را گود کرده و تخم مرغ و آب ولرم را اضافه کنید.
  2. مواد را هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنند، سپس خمیر را پنج دقیقه ورز دهید. کره را کم کم به خمیر اضافه کنید و ده دقیقه دیگر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود.
  3. اگر خمیر شل بود، از آرد باقی مانده کم کم استفاده کنید.
  4. کف و دیواره یک کاسه بزرگ را به روغن آغشته کنید، خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را با سلفون یا پارچه بپوشانید. حدود دو ساعت در فضایی گرم بگذارید تا ور بیاید.
  5. پس از ور آمدن، پف خمیر را بگیرید و آن را به چانه‌هایی حدود 70 گرمی تقسیم کنید.

طرز تهیه کرم وانیلی:

  1. شیر را در ظرفی بریزید و بر روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود. زرده تخم مرغ را با شکر و آرد ترکیب کنید و کمی از شیر داغ به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  2. مابقی شیر را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود.

نکته نان کرمدار:

  1. از آرد نان فانتزی استفاده کنید.
  2. مایه خمیر فوری را از قنادی‌ها تهیه کنید.
کوفته

طرز تهیه پلوی زعفرانی خوشمزه با کوفته اسپایسی برای یک وعده لذیذ

غذاهای پروتئین دار

آشپزی با تن ماهی: ۴ دستور غذا سریع و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا