مطبل بادمجان یکی از پیش غذاهای معروف در آشپزخانههای ایرانی است و عطر و طعم بینظیری دارد. امروز ما طرز تهیه یک مطبل خوشمزه و ساده را برای شما آماده کردهایم!
مواد لازم مطبل :
- بادمجان ۴ عدد متوسط
- جعفری ریز شده ۲ / ۱ لیوان
- پیازچه ریز شده ۲ / ۱ لیوان
- کشک ۱ لیوان
- مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- ارده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
- آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
- سیر کوبیده شده ۲ عدد
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
- بادمجانها را شسته در سینی فر گذاشته و به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا نرم شوند.
- بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- مطبل را در ظرفی ریخته و روی آن را با روغن زیتون بپوشانید و با قاشق صاف کنید.
- روی مطبل را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.
نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد سرو شود.
ارسال دیدگاه