طرز تهیه مطبل خوشمزه و ساده

یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 131

مطبل بادمجان یکی از پیش غذاهای معروف در آشپزخانه‌های ایرانی است و عطر و طعم بی‌نظیری دارد. امروز ما طرز تهیه یک مطبل خوشمزه و ساده را برای شما آماده کرده‌ایم!

مواد لازم مطبل :

  • بادمجان ۴ عدد متوسط
  • جعفری ریز شده ۲ / ۱ لیوان
  • پیازچه ریز شده ۲ / ۱ لیوان
  • کشک ۱ لیوان
  • مایونز ۱ قاشق غذاخوری
  • ارده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق مرباخوری
  • آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر کوبیده شده ۲ عدد
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
مطبل

طرز تهیه :

  1. بادمجان‌ها را شسته در سینی فر گذاشته و به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا نرم شوند.
  2. بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند، سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. مطبل را در ظرفی ریخته و روی آن را با روغن زیتون بپوشانید و با قاشق صاف کنید.
  4. روی مطبل را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.

نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد سرو شود.

نان شیرمال

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و آسان

Capture 126

آموزش تهیه غذاهای حرفه ای برای تازه واردها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا