طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه و سالم

سه‌شنبه 27 خرداد 1404 آشپزی
مربای زرشک

مربای زرشک یکی از مسیرهای خوشمزه برای بهره‌برداری از خواص این میوه است. این مربا به عنوان یک خوراکی خوش‌طعم و مفید در کنار چای یا به عنوان یک افزودنی در دسرها استفاده می‌شود. در ادامه، طرز تهیه مربای زرشک را آموزش می‌دهیم.

مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک

برای تهیه مربای زرشک، ابتدا زرشک‌ها را داخل سینی می‌ریزم و پاک می‌کنیم. سپس آن‌ها را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و روی زرشک‌ها آب سرد می‌ریزیم تا کاملاً پوشیده شود و به مدت ۱ ساعت خیس می‌خورند.

سپس زرشک‌ها را در آبکش ریخته و با آب سرد شستشو می‌کنیم. یک سوم از شکر را در کاسه‌ای می‌ریزیم و کمی از زرشک را برمی‌داریم و روی آن شکر می‌پاشیم.

به همین ترتیب لایه لایه زرشک و شکر را ریخته تا تمام مواد استفاده شود و سپس کاسه را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا زرشک‌ها آب بیندازند.

در یک قابلمه بزرگ، ۵ لیوان آب می‌ریزیم و باقی‌مانده شکر را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شکر حل شود. سپس مخلوط زرشک و شکر را به قابلمه اضافه کرده و با حرارت ملایم مخلوط می‌کنیم تا مربا قوام بگیرد.

برای اینکه قوام مربا را بررسی کنیم، نصف قاشق مرباخوری از شهد را در یک لیوان آب سرد می‌ریزیم. اگر به کف لیوان متلاشی شد، یعنی هنوز زمان دارد. اما اگر ته‌نشین شد به معنای این است که مربا آماده است. حال وانیل را اضافه کرده و مربا را هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

اجازه می‌دهیم مربا با دمای محیط هماهنگ شود و سپس در ظرف‌های شیشه‌ای درب دار ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم. برای نگهداری طولانی‌مدت، مربای زرشک را بهتر است فریز کنیم.

ashe myve

طرز تهیه آش میوه خوشمزه و مقوی

index 17

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه و خوش عطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا