طرز تهیه کوفته باقلا سبز
مواد اولیه برای تهیه کوفته باقلا سبز جهت 6 نفر
تره :100گرم
شوید: 300گرم
مرزه : 50گرم
ترخان: 50گرم
برنج: 2پیمانه
گوشت: چرخ شده نیم كیلو
باقلا سبز: 1لیوان
گندم: نصف لیوان
تخم مرغ: 2عدد
پیاز: 1عدد
روغن: مقدار لازم
نمك –فلفل –زردچوبه: به میزان لازم
تخم گشنیز: (پودر شده) 1قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید : طرز تهیه کوفته هرمی
برای تهیه کوفته باقلا سبز:
اول برنج را شسته و با كمی نمك و زردچوبه و مقداری آب در حدی كه فقط برنج خیس شود و روی آن را نگیرد روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا آب برنج كشیده شود و برنج از حالت خامی در بیاید.گندم و باقلا را شسته و هركدام را جداگانه با مقدار كمی روغن و نمك بگذارید بپزد .در ادامه برنج را همراه با گوشت چرخكرده، گندم پخته، باقالای پخته، سبزیجات ریز شده، نمك و فلفل و پودر تخم گشنیز و تخم مرغ مخلوط كرده و بزنید. سپس پیاز را در قابلمهای كه بزرگتر از حجم كوفتهها باشد سرخ كرده همراه با زردچوبه و ربگوجهفرنگی و آب بگذارید تا جوش بیاید.
از مواد مقداری برداشته و كوفتهها را به اندازه یك نارنگی درست كرده و در آب درحال جوش بیندازید.در قابلمه را نگذارید تا كوفته خودش را بگیرد. نمك آب كوفته را به اندازه كنید، طوری كه خیلی شور نباشد چون با تبخیر آب، مایع شورتر میشود. بعد از یك ساعت، كوفتهها آماده است
نكات:
1)اگر دوست دارید مقداری زرشك سرخ كرده در آب كوفته بریزید تا خوشمزه تر شود.
2)هنگام انداختن كوفته، حرارت زیر قابلمه را كم كنید تا خیلی جوشان نباشد و باعث وا رفتن آن نشود.
3)اگر تخم مرغ شما خیلی درشت است یك عدد برای مواد كافی است.
4)اگر مواد شما شل شد مقداری ارد نخودچی به آن بیفزایید و اگر زیادی سفت شد تخم مرغ آن را بیشتر كنید.
ارسال دیدگاه