توت فرنگی از جمله میوههای لاکچری محسوب میشود. حالا هم که فصلش رسیده، از این میوه زیبا و خوشمزه استفاده کنید و رولت خامهای با توت فرنگی درست کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 7 عدد
- آرد: 170 گرم
- شکر: 160 گرم
- روغن مایع: 4 ق س
- آب جوش: یک سوم پیمانه
- رنگ صورتی: به مقدار لازم
- وانیل: یک چهارم ق چ
- صفحه سیلیکونی: 60×40
مواد لازم کرم:
- پنیر خامه ای: 300 گرم
- خامه قنادی پاک: 100 گرم
- پودر شکر: 75 گرم
- توت فرنگی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. فر را با حرارت 20 درجه سانتی گراد گرم کنید. زردههای تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده با همزن برقی هم بزنید. آب جوش را اضافه کنید تا مواد سبک و حجیم شوند. 2 قاشق سوپ خوری از روغن مایع را داخل مواد بریزید. همچنان به هم زدن ادامه دهید. سفیدههای تخم مرغ را جداگانه با همزن برقی بزنید تا سفید و برفی شود. 2 قاشق سوپ خوری باقی مانده روغن مایع را در ظرفی ریخته و رنگ را به آن اضافه کنید. زردهها و سفیدههای فرم گرفته را با هم مخلوط کرده و آرد را روی مواد الک کنید. مواد را با استفاده از لیسک خوب مخلوط کنید مقداری از مواد را داخل محلول رنگ بریزید و خوب مخلوط کنید و داخل باقیمانده مواد ریخته و تمامی مواد را هم بزنید تا یکدست شود. صفحه سیلیکونی را روی طبقه فر قرار داده کمی از مواد را روی صفحه پهن کنید تا داخل حفرهها را پر کرده و سپس باقیمانده مواد را روی صفحه پهن کنید. سپس صفحه را داخل فر منتقل کنید و به مدت 12 تا 15 دقیقه زمان دهید تا نان پخته شود. سپس از فر خارج کرده و یک سینی روی آن برگردانید تا خنک شود. سپس روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید. به طوری که سطح طرح دار آن رو قرار بگیرد.
پنیر خامه ای را داخل ظرف همزن بریزید. پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید. سپس خامه قنادی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملاً فرم بگیرد. نان رولت را باز کنید. کرم را روی آن پهن کرده توت فرنگی را درسته در امتداد هم در ابتدای نان قرار داده و نان را رول کنید. کاغذ را نیز در آن بپیچید و در یخچال قرار دهید تا حدود 2 ساعت بماند. سپس از یخچال خارج کرده برش دهید و با توت فرنگی و برگ نعناع تزیین کنید.
نکته: این رولت را میتوانید به مدت 2 روز در یخچال نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه