طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی خوشمزه

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی

خمیر تارت فرانسوی یکی از پایه‌های اصلی دسرهای خوشمزه و خوش‌طعم است. با تهیه این خمیر می‌توانید طعم واقعی تارت‌ها را تجربه کنید.

مواد لازم خمیر تارت فرانسوی

  • آرد 300 گرم
  • روغن زیتون ½ پیمانه
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • نمک کمی
  • آویشن تازه کمی
  • آب ¼ پیمانه
خمیر تارت

طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی

در یک کاسه بزرگ، تمام آرد، نمک، آویشن و روغن زیتون را مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملا یک دست شود. زرده تخم مرغ و آب را اضافه کنید. برای آنکه خمیر کش نیاید و در نهایت کراست تارت سفت نشود بهتر است زیاد آن را ورز ندهید. خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از این زمان خمیر را در قالب تارت با ضخامت کم پهن کرده و در مواد لازم برای تارت مورد نظر را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سلسیوس قرار دهید.

خمیر تارت فرانسوی

نکته: برای بهبود طعم خمیر تارت، می‌توانید از انواع چاشنی‌ها استفاده کنید.

دستورتهیه جوجه کباب لیمویی مخصوص

طرز تهیه جوجه کباب لیمویی خوشمزه و مخصوص

دستور تهیه آش شلغم خوشمزه شیرازی

طرز تهیه آش شلغم خوشمزه شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا