
طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی
مواد لازم خمیر تارت فرانسوی

آرد 300 گرم
روغن زیتون ½ پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک کمی
آویشن تازه کمی
آب ¼ پیمانه

طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی
در یک کاسه بزرگ، تمام آرد، نمک، آویشن و روغن زیتون را مخلوط کنید.
خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملا یک دست شود.
زرده تخم مرغ و آب را اضافه کنید.
برای آنکه خمیر کش نیاید و در نهایت کراست تارت سفت نشود بهتر است زیاد آن را ورز ندهید.
خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
پس از این زمان خمیر را در قالب تارت با ضخامت کم پهن کرده و در مواد لازم برای تارت مورد نظر را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سلسیوس قرار دهید.

منبع:نمناک
ارسال دیدگاه