طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی

پنج‌شنبه 9 آذر 1396 آشپزی
طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی

طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی

 مواد لازم خمیر تارت فرانسوی

آرد   300 گرم
روغن زیتون ½ پیمانه
زرده تخم مرغ  1 عدد
نمک کمی
آویشن تازه کمی
آب   ¼ پیمانه
خمیر تارت

طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی

در یک کاسه بزرگ، تمام آرد، نمک، آویشن و روغن زیتون را مخلوط کنید.
خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملا یک دست شود.
زرده تخم مرغ و آب را اضافه کنید.
برای آنکه خمیر کش نیاید  و در نهایت کراست تارت سفت نشود بهتر است زیاد آن را ورز ندهید.
خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
پس از این زمان خمیر را در قالب تارت با ضخامت کم پهن کرده و در مواد لازم برای تارت مورد نظر را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سلسیوس قرار دهید.
خمیر تارت فرانسوی

 

خمیر تارت نان و خمیر

منبع:نمناک

فینگر گوجه فرنگی
دستور پخت دمپختک خوشمزه

دستور پخت دمپختک خوشمزه

دستور تهیه آش شلغم خوشمزه شیرازی

دستور تهیه آش شلغم خوشمزه شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا