طرز تهیه خوشمزه ترین غذای بلغور جو

جمعه 22 فروردین 1404 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۲۷ ۲۱ ۱۸ ۰۴ 1

بلغور جو حاوی مقدار زیادی فیبر است و می‌تواند بخشی از نیاز روزانه بدن را تامین کند. این ماده غذایی در تنظیم حرکات روده و سم‌زدایی بدن موثر است. فیبر در طول مسیر گوارشی باد کرده و آب به خود جذب می‌کند و به همراه خود مواد دفعی و کلسترول را خارج می‌کند. همچنین بلغور جو ضد چربی و کلسترول است و کبد را تقویت می‌کند.

مواد لازم

  • بلغور جو 3 پیمانه
  • برنج آب کشیده 3 پیمانه
  • سبزی پلو 2 پیمانه
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • پیاز 1 عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • آب 8 پیمانه

طرز تهیه:

1: بلغور جو را شسته و در ظرفی ریخته و 8 پیمانه آب و مقداری نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آب آن تمام شود.

2: پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید؛ سپس زردچوبه و فلفل، سبزی پلو را به آن اضافه کنید. کمی که تفت خورد، از روی حرارت برداشته و بلغور جو پخته شده را اضافه کنید و کنار بگذارید.

3: قابلمه مناسبی برداشته و روغن ته آن بریزید. هر ته‌دیگی که دوست دارید بریزید و برنج آبکش شده و بلغور جو و سبزی پلو را لایه‌لایه در قابلمه ریخته تا تمام شود. سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و برنج را دم کنید.

نوش جان

Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۲۷ ۲۱ ۱۶ ۵۰ 1بلغور جو” width=”300″ height=”193″ />

146438 7

تهیه گلاب خوش عطر در خانه

Screenshot ۲۰۲۰ ۰۵ ۲۶ ۲۰ ۳۸ ۱۹

طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا