بلغور جو حاوی مقدار زیادی فیبر است و میتواند بخشی از نیاز روزانه بدن را تامین کند. این ماده غذایی در تنظیم حرکات روده و سمزدایی بدن موثر است. فیبر در طول مسیر گوارشی باد کرده و آب به خود جذب میکند و به همراه خود مواد دفعی و کلسترول را خارج میکند. همچنین بلغور جو ضد چربی و کلسترول است و کبد را تقویت میکند.
مواد لازم
- بلغور جو 3 پیمانه
- برنج آب کشیده 3 پیمانه
- سبزی پلو 2 پیمانه
- نمک به اندازه لازم
- فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زعفران دم شده به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- روغن مایع به میزان لازم
- آب 8 پیمانه
طرز تهیه:
1: بلغور جو را شسته و در ظرفی ریخته و 8 پیمانه آب و مقداری نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آب آن تمام شود.
2: پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید؛ سپس زردچوبه و فلفل، سبزی پلو را به آن اضافه کنید. کمی که تفت خورد، از روی حرارت برداشته و بلغور جو پخته شده را اضافه کنید و کنار بگذارید.
3: قابلمه مناسبی برداشته و روغن ته آن بریزید. هر تهدیگی که دوست دارید بریزید و برنج آبکش شده و بلغور جو و سبزی پلو را لایهلایه در قابلمه ریخته تا تمام شود. سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و برنج را دم کنید.
نوش جان
بلغور جو” width=”300″ height=”193″ />
ارسال دیدگاه