» آشپزی » دستور پخت ۵ غذایی خوشمزه با مرغ و سیب زمینی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۲۷ - ۱۰:۲۶

دستور پخت ۵ غذایی خوشمزه با مرغ و سیب زمینی

دستور پخت ۵ غذایی خوشمزه با مرغ و سیب زمینی

۱. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی در فر

مرغی که با سیر طعم‌دار شده باشد و در فر طلایی و‌ ترد شود، یک غذای وسوسه انگیز و خوشمزه است. به طور کلی مراحل آماده‌سازی و پخت این غذا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد.
مواد لازم (برای ۶ نفر)
سیب زمینی متوسط و نگینی شده
۴ عدد
سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۱.۵ قاشق غذاخوری
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
فلفل یک هشتم قاشق چای‌خوری
مرغ بدون پوست و چربی
۷۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده سه چهارم فنجان
جعفری تازه و خرد شده (اختیاری) مقداری

طرز تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سیب زمینی‌ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید؛ سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا سیب زمینی‌ها به مواد آغشته شوند.
  • ظرف فر را با روغن چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
  • سیب زمینی‌ها را حدود ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید و سپس خارج کنید.
  • در این مرحله مرغ‌ها را به مخلوط سیب زمینی و مواد اضافه کنید؛ دوباره همه را با هم به خوبی مخلوط کنید و در فر قرار دهید.
  • در صورت تمایل می‌توانید سطح مرغ‌ها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید.
  • حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته و سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شوند.
  • حال وقت آن است که پنیر موزارلا را روی مرغ و سیب زمینی بریزید و به داخل فر بازگردانید.
  • بعد از ذوب شدن پنیر، غذای شما آماده است.
  • در آخر، جعفری تازه را روی مرغ و سیب زمینی‌ها بریزید و نوش جان کنید!

غذا با مرغ و سیب زمینی

۲. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سیر

مواد لازم (برای ۴ نفر)
سیب زمینی پوست گرفته شده ۹۰۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
 دانه زیره (اختیاری) نصف قاشق چای‌خوری
سیر ریز شده ۴ حبه
 شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
لیمو نصف یک عدد
فلفل قرمز به میزان لازم
سینه مرغ بدون پوست ۴ عدد
 گشنیز یا جعفری خرد شده و تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • درون یک ظرف سیب زمینی‌ها ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، زیره و سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک و فلفل ترکیب کنید.
  • مواد را بر روی سینی فر پخش کنید.
  • حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سینی را درون فر بگذارید تا سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شوند.
  • در همین حین، دو قاشق روغن زیتون باقی‌مانده را، درون یک تابه کوچک، روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • سیر را در روغن تفت دهید (حدود دو دقیقه).
  • روغن را از روی اجاق بردارید؛ شکر قهوه ای، آبلیمو و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  • زمانی که سیب زمینی‌ها آماده شدند، سینی را از فر خارج کنید. آن‌ها را به کناره‌های سینی هدایت کنید و در مرکزسینی، سینه‌های مرغ را قرار دهید.
  • روغن طعم‌داری که تهیه کردید را روی مرغ‌ها بریزید؛ به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود.
  • غذای خود را با دورچین لیمو و سیب زمینی تزئین کنید.

 

غذا با مرغ و سیب زمینی و سیر

۳. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سرکه بالزامیک

آماده‌سازی این غذا با مرغ و سیب زمینی، مانند موارد قبلی، بسیار ساده است.
غذا با مرغ و سیب زمینی و سرکه بالزامیک
مواد لازم (برای ۴ نفر)
 سینه مرغ بدون پوست و چربی ۴ عدد
هویج خرد شده ۴۵۰ گرم
 سیب زمینی (به قطعات ۲ یا ۳ سانتی‌متری خرد شده) ۹۰۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
عسل یک سوم فنجان
سرکه بالزامیک ۱ فنجان
آویشن خشک نصف قاشق غذاخوری
ریحان خشک نصف قاشق چای‌خوری
 پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
 پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی فر را چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
  • سیب زمینی‌ها را  روی یک سوم سینی فر، پخش کنید؛ مرغ و هویج را در دو سوم باقی‌مانده سینی بگذارید.
  • در یک تابه متوسط، سرکه بالزامیک و عسل را به جوش آورید؛ اجازه دهید ۵ دقیقه قل بخورد تا تقریبا به نصف کاهش یابد. (سپس آن را از روی اجاق بردارید و در کناری بگذارید.)
  • روغن زیتون را با استفاده از دست یا قلم مو، روی سیب زمینی‌ها، مرغ و هویج بمالید.
  • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را روی مواد بپاشید.
  • نصف قاشق غذاخوری از ترکیب سرکه و عسل را روی مرغ بریزید.
  • پنیر پارمزان را روی سیب زمینی پخش کنید.
  • سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کاملا مغزپخت و سیب زمینی و هویج کمی قهوه‌ای رنگ شوند.
  • در آخر، سینی را از فر خارج کنید، باقی مانده‌ سس بالزامیک را روی غذا بریزید و سرو کنید.

۴. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با نارگیل

مواد لازم (برای ۲ نفر)
نارگیل له شده
۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده
۱ قاشق چای‌خوری
مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
آب نارگیل ۴۰۰ میلی لیتر
لوبیا سبز ۱۰۰ گرم
نودل
۱ بسته
روغن زیتون و برش‌های لیمو  به مقدار کافی

طرز تهیه

  • گوشت مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  • سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و سپس آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه آبپز کنید.
  • مرغ‌ها را به مدت دو دقیقه در روغن سرخ کنید.
  • نارگیل و سیر له شده را به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید.
  • بعد از دو دقیقه، سیب زمینی‌های آب‌پز شده و آب نارگیل را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه هم بزنید.
  • در آخر، نودل و لوبیا‌ها را اضافه کنید؛ مواد درون تابه را به مدت چهار دقیقهبه خوبی تفت دهید.
  • خوراک شما آماده است؛ می‌توانید غذا را درون ظرف گود بریزید و سرو کنید.

 

غذا با مرغ و سیب زمینی و نارگیل

۵. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی کباب شده با رزماری

مواد لازم (برای ۴ نفر)
گوشت مرغ با استخوان ۲۳۰ گرم
سیب زمینی خرد شده به قطعات کوچک ۸۰۰ گرم
رزماری نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  • فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی را به روغن آغشته کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • در یک ظرف سیب زمینی‌ها را با روغن زیتون، پودر رزماری و نمک به خوبی ترکیب کنید.
  • سپس مواد را درون ماهیتابه بریزید تا روی حرارت کم، به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
  • در ظرفی دیگر مرغ را با کمی روغن، نمک و فلفل به مدت  ۵ دقیقه تفت دهید.
  • در نهایت، مرغ‌ها و سیب زمینی‌ها را روی سینی فر بچینید؛  به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مغز پخت شوند.

نوش جان!

غذا با مرغ و سیب زمینی و رزماری


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.