
۱. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی در فر
مرغی که با سیر طعمدار شده باشد و در فر طلایی و ترد شود، یک غذای وسوسه انگیز و خوشمزه است. به طور کلی مراحل آمادهسازی و پخت این غذا ۵۰ دقیقه طول میکشد.
مواد لازم (برای ۶ نفر) | |
سیب زمینی متوسط و نگینی شده | ۴ عدد |
سیر خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱.۵ قاشق غذاخوری |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
فلفل | یک هشتم قاشق چایخوری |
مرغ بدون پوست و چربی | ۷۰۰ گرم |
پنیر موزارلا رنده شده | سه چهارم فنجان |
جعفری تازه و خرد شده (اختیاری) | مقداری |
طرز تهیه
- فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سیب زمینیها را درون یک کاسه بزرگ بریزید؛ سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا سیب زمینیها به مواد آغشته شوند.
- ظرف فر را با روغن چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
- سیب زمینیها را حدود ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید و سپس خارج کنید.
- در این مرحله مرغها را به مخلوط سیب زمینی و مواد اضافه کنید؛ دوباره همه را با هم به خوبی مخلوط کنید و در فر قرار دهید.
- در صورت تمایل میتوانید سطح مرغها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید.
- حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته و سیب زمینیها قهوهای شوند.
- حال وقت آن است که پنیر موزارلا را روی مرغ و سیب زمینی بریزید و به داخل فر بازگردانید.
- بعد از ذوب شدن پنیر، غذای شما آماده است.
- در آخر، جعفری تازه را روی مرغ و سیب زمینیها بریزید و نوش جان کنید!
۲. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سیر
مواد لازم (برای ۴ نفر) | |
سیب زمینی پوست گرفته شده | ۹۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
دانه زیره (اختیاری) | نصف قاشق چایخوری |
سیر ریز شده | ۴ حبه |
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری |
لیمو | نصف یک عدد |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
سینه مرغ بدون پوست | ۴ عدد |
گشنیز یا جعفری خرد شده و تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مراحل تهیه
- فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- درون یک ظرف سیب زمینیها ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، زیره و سه چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل ترکیب کنید.
- مواد را بر روی سینی فر پخش کنید.
- حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سینی را درون فر بگذارید تا سیب زمینیها قهوهای شوند.
- در همین حین، دو قاشق روغن زیتون باقیمانده را، درون یک تابه کوچک، روی حرارت متوسط گرم کنید.
- سیر را در روغن تفت دهید (حدود دو دقیقه).
- روغن را از روی اجاق بردارید؛ شکر قهوه ای، آبلیمو و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
- زمانی که سیب زمینیها آماده شدند، سینی را از فر خارج کنید. آنها را به کنارههای سینی هدایت کنید و در مرکزسینی، سینههای مرغ را قرار دهید.
- روغن طعمداری که تهیه کردید را روی مرغها بریزید؛ به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود.
- غذای خود را با دورچین لیمو و سیب زمینی تزئین کنید.
۳. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سرکه بالزامیک
آمادهسازی این غذا با مرغ و سیب زمینی، مانند موارد قبلی، بسیار ساده است.

مواد لازم (برای ۴ نفر) | |
سینه مرغ بدون پوست و چربی | ۴ عدد |
هویج خرد شده | ۴۵۰ گرم |
سیب زمینی (به قطعات ۲ یا ۳ سانتیمتری خرد شده) | ۹۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
عسل | یک سوم فنجان |
سرکه بالزامیک | ۱ فنجان |
آویشن خشک | نصف قاشق غذاخوری |
ریحان خشک | نصف قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
روش تهیه
- فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
- سیب زمینیها را روی یک سوم سینی فر، پخش کنید؛ مرغ و هویج را در دو سوم باقیمانده سینی بگذارید.
- در یک تابه متوسط، سرکه بالزامیک و عسل را به جوش آورید؛ اجازه دهید ۵ دقیقه قل بخورد تا تقریبا به نصف کاهش یابد. (سپس آن را از روی اجاق بردارید و در کناری بگذارید.)
- روغن زیتون را با استفاده از دست یا قلم مو، روی سیب زمینیها، مرغ و هویج بمالید.
- نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را روی مواد بپاشید.
- نصف قاشق غذاخوری از ترکیب سرکه و عسل را روی مرغ بریزید.
- پنیر پارمزان را روی سیب زمینی پخش کنید.
- سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کاملا مغزپخت و سیب زمینی و هویج کمی قهوهای رنگ شوند.
- در آخر، سینی را از فر خارج کنید، باقی مانده سس بالزامیک را روی غذا بریزید و سرو کنید.
۴. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با نارگیل
مواد لازم (برای ۲ نفر) | |
نارگیل له شده | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۱ قاشق چایخوری |
مرغ بدون استخوان | ۲۵۰ گرم |
سیب زمینی بزرگ | ۲ عدد |
آب نارگیل | ۴۰۰ میلی لیتر |
لوبیا سبز | ۱۰۰ گرم |
نودل | ۱ بسته |
روغن زیتون و برشهای لیمو | به مقدار کافی |
طرز تهیه
- گوشت مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- سیب زمینیها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را به مدت ۵ دقیقه آبپز کنید.
- مرغها را به مدت دو دقیقه در روغن سرخ کنید.
- نارگیل و سیر له شده را به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید.
- بعد از دو دقیقه، سیب زمینیهای آبپز شده و آب نارگیل را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید.
- در آخر، نودل و لوبیاها را اضافه کنید؛ مواد درون تابه را به مدت چهار دقیقهبه خوبی تفت دهید.
- خوراک شما آماده است؛ میتوانید غذا را درون ظرف گود بریزید و سرو کنید.
۵. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی کباب شده با رزماری
مواد لازم (برای ۴ نفر) | |
گوشت مرغ با استخوان | ۲۳۰ گرم |
سیب زمینی خرد شده به قطعات کوچک | ۸۰۰ گرم |
رزماری | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی را به روغن آغشته کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
- در یک ظرف سیب زمینیها را با روغن زیتون، پودر رزماری و نمک به خوبی ترکیب کنید.
- سپس مواد را درون ماهیتابه بریزید تا روی حرارت کم، به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
- در ظرفی دیگر مرغ را با کمی روغن، نمک و فلفل به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
- در نهایت، مرغها و سیب زمینیها را روی سینی فر بچینید؛ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مغز پخت شوند.
نوش جان!
ارسال دیدگاه