دستور پخت میرزا قاسمی رشتی شمالی

پنج‌شنبه 21 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت میرزا قاسمی رشتی شمالی

مواد لازم برای طبخ میرزا قاسمی

بادمجان :•: 5 عدد متوسط

گوجه فرنگی تازه :•: 2 عدد

سیر :•: یک حبه

تخم مرغ :•: 3 عدد

روغن ، فلفل و نمک :•: به مقدار لازم

 

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی

در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ، پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .

حال نوبت به گوجه فرنگی ها می رسد ، گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می گیریم و سپس خرد می کنیم.

سیر را در ظرف جدا به خوبی می کوبیم و داخل روغن داغ که از قبل در تابه روی اجاق آماده شده است می ریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.

سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.

 

دستور پخت میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم

و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها را با هم مخلوط می کنیم. میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.

برای تزیین میرزا قاسمی می توانیم تخم مرغ ها را در قالب قرار بدهیم و در آخر روی میرزا قاسمی بگذاریم تا غذای ما زیباتر جلوه کند ،

همچنین می توانیم میرزا قاسمی را مانند کشک بادمجان با سبزی خوردن تازه سرو کنیم تا لذتش دو چندان شود.

 

 

 

منبع:پاتوق من

دستور پخت كوكو گل كلم

دستور پخت كوكو گل كلم

دستور پخت ۲ روش سیب زمینی تنوری شکم پر

دستور پخت ۲ روش سیب زمینی تنوری شکم پر

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi