دستور پخت كوكو گل كلم

پنج‌شنبه 21 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت كوكو گل كلم

مواد لازم کوکو گل کلم

 

گل کلم600 گرم
تخم مرغ4 الی 5 عدد
پیاز درشت رنده شده1 عدد
آرد5/1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد جوبهبه مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه كوكو گل كلم:

گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .

 

منبع:بیتوته

 

استاف چیکن فلورنتین

دستور پخت استاف چیکن فلورنتین

دستور پخت میرزا قاسمی رشتی شمالی

دستور پخت میرزا قاسمی رشتی شمالی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi