دستور پخت كوكو گل كلم

پنج‌شنبه 21 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت كوكو گل كلم

مواد لازم کوکو گل کلم

 

گل کلم 600 گرم
تخم مرغ 4 الی 5 عدد
پیاز درشت رنده شده 1 عدد
آرد 5/1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد جوبه به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه كوكو گل كلم:

گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .

 

منبع:بیتوته

 

دستور پخت نان خرمایی كرمانشاهی

دستور پخت نان خرمایی كرمانشاهی

دستور پخت عدس پلو زعفرانی

دستور پخت عدس پلو زعفرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا