ترشی عناب یکی از ترشیهای خوشمزه و با خاصیت است که با میوهی عناب تهیه میشود. اگر به دنبال طعم متمایز و خوشمزه هستید، این دستورالعمل را دنبال کنید و طرز تهیه ترشی عناب را یاد بگیرید!
مواد لازم برای تهیه ترشی عناب:
- عناب خشک 300 گرم
- سرکه سفید یا قرمز نیم لیتر
- شکر قهوهای 3 قاشق غذاخوری
- نعنای خشک 2 قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه پودر شده یک قاشق چای خوری
- آب به مقدار لازم
- آب لیموی تازه نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی عناب:
1. عنابها را در ظرفی بریزید و آب لیمو را با مقداری آب روی آن بریزید. با یک قاشق عناب را خوب هم بزنید تا زیر و رو شود. وزنه سنگینی روی عنابها قرار دهید تا در آب خیس بخورند و 4 ساعت بمانند.
2. سپس عنابها را در آبکش بریزید و خوب بشویید. در مرحله بعد، سرکه را در قابلمه بریزید و شکر و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ترکیب به جوش بیاید.
3. بعد از جوش آمدن، عنابها را اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد. پس از آن، حرارت را خاموش کنید.
4. وقتی ترشی نیمه سرد شد، نمک، نعناع و فلفل را اضافه کنید و در ظرف استریل شده بریزید و محکم ببندید. پس از یک هفته، ترشی عناب شما آماده است.
نکته: به غلظت این ترشی دقت کنید. این ترشی نباید خیلی آبکی یا خیلی غلیظ باشد و همیشه باید در یخچال نگهداری شود.
ارسال دیدگاه