ترشی عناب پر خاصیت +طرز تهیه

یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۳۹۹ آشپزی

ترشی عناب 

خواص عناب:در غذاهای ایرانی از عناب به صورت خشک شده در آشپزی استفاده می کنند میوه عناب به انگلیسی به معنی “jujube” است اما در فارسی اسم میوه “annab” رایج تر است استفاده از عناب تقریبا در تمام دنیا رایج است .

ترشی عناب یکی از ترشی های خوشمزه و پر خاصیت است که با عناب تهیه می شود و روش تهیه ترشی عناب را در این بخش آشپزی دایان  به شما آموزش می ترشی عناب هم خوشمزه است و هم بسیار پر خواص است و اگر طعم عناب را می پسندید پس می توانید همین الان ترشی عناب را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه  ترشی عناب

  • عناب خشک  ۳۰۰ گرم
  •  سرکه سفید یا قرمز نیم لیتر
  • شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری
  • نعنای خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه پودر شده یک قاشق چای خوری
  • آب به مقدار لازم
  • آب لیموی تازه نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

ترشی عناب

طرز تهیه ترشی عناب

■ عناب را درون ظرف بریزید و آب لیمو را با مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوی هم بزنید که خوب زیر و رو شود. یک وزنه سنگین را روی عناب ها قرار دهید تا به صورت کامل در آب فرو بروند و خیس بخورند و بگذارید تا ۴ ساعت به همان حالت باقی بمانند.سپس ان را درون آبکش بریزید و زیر شیر اب سرد خوب بشویید.

■در این مرحله سرکه را درون قابلمه بریزید و شکر را هم به آن اضافه نمایید.و رب گوجه فرنگی را در این مرحله به آن اضافه کنید.شعله گاز را روشن کنید و هنگامی که این ترکیب کاملا به جوش آمد بگذارید به مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.

■ در این مرحله عناب ها را اضافه کنید و بگذارید همراه باقی ترکیب ۳ دقیقه جوش بخورد و سپس حرارت را خاموش کنید.

پس از اینکه ترشی شما نیمه سرد و ولرم شد، نمک و نعناع و فلفل را هم اضافه کنیدو ترشی را در ظرف که قبلا استریل شده بریزید و در آن را محکم ببندید و بعد ار یک هفته ترشی شما آماده است.

نکته:

به غلظت این ترشی توجه كنید. این ترشی زمانی تكمیل خواهد شد كه نه خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.

مگشت پلوی خوزستانی خوشمزه وساده+ طرز تهیه

ترشی انگور خوشمزه و ملس+طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا