طرز تهیه ترشی عناب خوشمزه و پرخاصیت

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۱ ۰۷ ۵۴ ۰۹

ترشی عناب یکی از ترشی‌های خوشمزه و با خاصیت است که با میوه‌ی عناب تهیه می‌شود. اگر به دنبال طعم متمایز و خوشمزه هستید، این دستورالعمل را دنبال کنید و طرز تهیه ترشی عناب را یاد بگیرید!

مواد لازم برای تهیه ترشی عناب:

  • عناب خشک 300 گرم
  • سرکه سفید یا قرمز نیم لیتر
  • شکر قهوه‌ای 3 قاشق غذاخوری
  • نعنای خشک 2 قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه پودر شده یک قاشق چای خوری
  • آب به مقدار لازم
  • آب لیموی تازه نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی عناب:

1. عناب‌ها را در ظرفی بریزید و آب لیمو را با مقداری آب روی آن بریزید. با یک قاشق عناب را خوب هم بزنید تا زیر و رو شود. وزنه سنگینی روی عناب‌ها قرار دهید تا در آب خیس بخورند و 4 ساعت بمانند.

2. سپس عناب‌ها را در آبکش بریزید و خوب بشویید. در مرحله بعد، سرکه را در قابلمه بریزید و شکر و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ترکیب به جوش بیاید.

3. بعد از جوش آمدن، عناب‌ها را اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد. پس از آن، حرارت را خاموش کنید.

4. وقتی ترشی نیمه سرد شد، نمک، نعناع و فلفل را اضافه کنید و در ظرف استریل شده بریزید و محکم ببندید. پس از یک هفته، ترشی عناب شما آماده است.

نکته: به غلظت این ترشی دقت کنید. این ترشی نباید خیلی آبکی یا خیلی غلیظ باشد و همیشه باید در یخچال نگهداری شود.

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۱ ۱۱ ۰۱ ۵۸

طرز تهیه دسر کدو حلوایی و به خوشمزه و ساده

۰۹۳۰۰۷

آموزش تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا