مواد لازم برای ترشی لیمو ترش | |
لیمو ترش | ۱ کیلوگرم |
نمک درشت | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیموی طبیعی | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | ۱ قاشق مرباخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق مرباخوری |
سیاه دانه | ½ قاشق چایخوری |
لیمو ترش یکی از انواع میوه های خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که دارای خواص شگفت انگیزی می باشد، از مهم ترین خواص این میوه می توان به تقویت قوای جنسی مردان، درمان جوش و آکنه، سلامت چشم و .. اشاره کرد.
طرز تهیه ترشی لیمو ترش
■ برای تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه ابتدا باید لیمو ترش مناسب ترشی تهیه کنیم. برای این منظور بهتر است از لیمو ترش هایی که رنگ پوستشان زرد است استفاده کنیم. برای شروع لیمو ترش ها را به خوبی می شوییم.
■ سپس به مدت یک روز جلوی نور خورشید قرار می دهیم تا پوست لیمو ترش ها به خوبی خشک شود. توجه داشته باشید که اگر پوشت لیمو ترش ها به خوبی خشک نشده باشد می تواند منجر به کپک زدن ترشی شماشود
■ پس از اینکه پوست لیمو ها خشک شد، انها را به صورت ورقه های خرد می کنیم و هسته های موجود در لیموها را خارج می کنیم. حتما باید تمام هسته های لیموها را خارج کنیم
■در این مرحله لیمو ترش های خرد شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس فلفل قرمز، نمک درشت دانه، زردچوبه و سیاه دانه را اضافه می کنیم و به آرامی لیمو ها را زیر و رو می کنیم تا ادویه به تمام نقاط لیموها برسد.
■ در این مرحله شیشه های مناسب ترشی را به صورت کامل خشک و تمیز می کنیم و مواد ترشی را داخل شیشه ها می ریزیم، سپس درب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت ۳ روز جلوی نور خورشید قرار می دهیم.
■در این سه روز هر ۱۲ ساعت یک بار ترشی را چند دقیقه با دست تکان می دهیم. پس از گذشت سه روز ترشی ها کمی آب می اندازند. در ادامه درب ترشی ها را باز می کنیم و باقیمانده حجم خالی داخل شیشه ها را با آبلیموی طبیعی پر می کنیم.
■ مجددا درب شیشه ها را محکم می بندیم و به مدت یک ماه در یخچال قرار می دهیم تا ترشی اماده مصرف شود. توجه داشته باشید که نیاز نیست پوست ترشی را بعد از اماده شدن جدا کنید، زیر پوست لیموها هم قابل مصرف می باشد.
ارسال دیدگاه