اشکنه زرشک، یک غذای سنتی و بسیار خوشمزه است که با زرشک کوهی تهیه میشود. زرشک کوهی، میوهای پرخاصیت است و خواص درمانی زیادی دارد. این میوه در طب سنتی به درمان بیماریهایی همچون طاعون، مشکلات کلیوی، و فشار خون بالا معروف است.
پاکسازی کبد با زرشک کوهی
زرشک، حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی است که به پاکسازی کبد و کیسه صفرا کمک میکنند. کبد، یکی از اعضای حیاتی در بدن است که نقش سمزدایی و تولید صفرا را بر عهده دارد.
مواد لازم برای تهیه اشکنه زرشک
- آب زرشک :2 لیوان
- آرد :1 قاشق غذا خوری
- پیاز بزرگ :1 عدد
- روغن زرد یا حیوانی :به مقدار لازم
- شکر :به مقدار لازم
طرز تهیه اشکنه زرشک
- اگر از زرشک تازه استفاده میکنید، ابتدا آن را پاک کنید و خوب بشویید. سپس، زرشک را در قابلمه بریزید و مقداری آب اضافه کنید و بجوشانید.
- اگر از زرشک خشک استفاده میکنید، ۲۴ ساعت قبل از تهیه، آن را با آب جوش خیس کنید و سپس مخلوط زرشک و آب را بجوشانید.
- پیاز را خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- آرد را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس آب زرشک را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید.
- بسته به ذائقه خود، شکر را اضافه کنید تا طعم اشکنه زرشک دلچسبتر شود.
- اشکنه زرشک را در کاسه ریخته و با نان خشک شده سرو کنید.
نکات تهیه اشکنه زرشک
- برای طعم بهتر، میتوانید از زرشک تازه استفاده کنید.
- استفاده از زرشک ترش، طعم اشکنه زرشک را ترشتر خواهد کرد.
- میتوانید از ادویهجات دیگر مانند دارچین یا آویشن نیز استفاده کنید.
ارسال دیدگاه