طرز تهیه اشکنه زرشک خوشمزه و مقوی

دوشنبه 16 تیر 1404 آشپزی
ashkene zreshk

اشکنه زرشک، یک غذای سنتی و بسیار خوشمزه است که با زرشک کوهی تهیه می‌شود. زرشک کوهی، میوه‌ای پرخاصیت است و خواص درمانی زیادی دارد. این میوه در طب سنتی به درمان بیماری‌هایی همچون طاعون، مشکلات کلیوی، و فشار خون بالا معروف است.

اشکنه زرشک

پاکسازی کبد با زرشک کوهی

زرشک، حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است که به پاکسازی کبد و کیسه صفرا کمک می‌کنند. کبد، یکی از اعضای حیاتی در بدن است که نقش سم‌زدایی و تولید صفرا را بر عهده دارد.

پاکسازی کبد با زرشک کوهی

مواد لازم برای تهیه اشکنه زرشک

  • آب زرشک :2 لیوان
  • آرد :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز بزرگ :1 عدد
  • روغن زرد یا حیوانی :به مقدار لازم
  • شکر :به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه زرشک

  1. اگر از زرشک تازه استفاده می‌کنید، ابتدا آن را پاک کنید و خوب بشویید. سپس، زرشک را در قابلمه بریزید و مقداری آب اضافه کنید و بجوشانید.
  2. اگر از زرشک خشک استفاده می‌کنید، ۲۴ ساعت قبل از تهیه، آن را با آب جوش خیس کنید و سپس مخلوط زرشک و آب را بجوشانید.
  3. پیاز را خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  4. آرد را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس آب زرشک را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید.
  5. بسته به ذائقه خود، شکر را اضافه کنید تا طعم اشکنه زرشک دلچسب‌تر شود.
  6. اشکنه زرشک را در کاسه ریخته و با نان خشک شده سرو کنید.مواد لازم برای تهیه اشکنه زرشک

نکات تهیه اشکنه زرشک

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از زرشک تازه استفاده کنید.
  • استفاده از زرشک ترش، طعم اشکنه زرشک را ترش‌تر خواهد کرد.
  • می‌توانید از ادویه‌جات دیگر مانند دارچین یا آویشن نیز استفاده کنید.
سوپ خامه کلم بروکلی خانگی 

طرز تهیه سوپ خامه کلم بروکلی خوشمزه و مغذی

طرز تهیه تارت خرمالو

تهیه تارت خرمالو خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا