دستور پخت کیک شکلاتی با آرد ذرت

جمعه 17 فروردین 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک شکلاتی با آرد ذرت
کیک شکلاتی با آرد ذرت، دستور پختی کاملا متفاوت از سایر کیک های شکلاتی دارد و با داشتن روکش شکلات و خامه جزو کیک های عالی و فوق العاده خوشمزه محسوب می گردد. در این مطلب شما را بطور کامل با طرز تهیه کیک شکلاتی با آرد ذرت آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

تقریبا همه شما دستور پخت یک کیک شکلاتی خوب را می‌دانید؛ کیکی که طرز تهیه آن را در دفتر آشپزی خود یادداشت کرده‌اید و برای شما خاطره انگیز است، به گونه‌ای که دوستانتان بار‌ها از شما خواسته اند آن را درست کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع کیک شکلاتی بسیار دوست داشتنی ارائه شده که هیچ گونه شباهتی با کیک‌های شکلاتی قبلی ندارد. ما این کیک را در دسته‌ی کیک‌های عالی قرار می‌دهیم که رطوبت فوق العاده، روکش شکلاتی و خامه پر چربی دارد.

طرز تهیه کیک شکلاتی با آرد ذرت

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با آرد ذرت
آرد قنادی125 گرم
آرد ذرت30 گرم
پودر کاکائو40 گرم
بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین1/4 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
ماست125 گرم
آب30 گرم
کره115 گرم
شکر275 گرم
تخم مرغ بزرگ2 عدد (معادل 125 گرم)

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. کف یک قالب کیک گرد به قطر ۹ اینچ را با کاغذ پارچمنت بپوشانید. (به کاغذی که با سولفوریک اسید و آب شسته شده و بعد از آن با آمونیا خنثی شود، کاغذ اصلاح شده‌ای از نوع کاغذ مقاوم به چربی با مقاومت بالا نسبت به آب به دست می‌آید که به آن اصطلاحا کاغذ پارچمنت گفته می‌شود.)
  3. در ظرفی آرد قنادی، آرد ذرت، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  4. ماست و آب را در کاسه کوچک دیگری با یکدیگر مخلوط کنید.
  5. کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و بزنید تا رنگ کره روشن شود. شکر به راحتی در کره حل می‌شود، زیرا مقدار کره تقریبا دو برابر شکر است.
  6. یکی از تخم مرغ‌ها را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید، زمانی که از ترکیب شدن آن‌ها با یکدیگر مطمئن شدید، تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
  7. سپس مخلوط مواد خشک و ماست رقیق شده با آب را به طور متناوب به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
  8. مواد را در قالبی که از قبل آماده کرده‌اید ریخته و به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید.
  9. کیک، را پس از پخت بر روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.

طرز تهیه روکش شکلاتی کیک

مواد لازم برای تهیه روکش شکلاتی
شکلات تیره300 گرم
خامه پر چرب375 گرم
کره خرد شده به قطعات کوچک30 گرم

دستور تهیه:

  1. شکلات را در یک کاسه بریزید.
  2. خامه را در یک تابه با کف ضخیم در حدی حرارت دهید تا به حباب زدن برسد.
  3. خامه را روی شکلات ریخته و قبل از اینکه آن‌ها را با هم مخلوط کنید، اجازه دهید چند ثانیه بماند تا امولسیونی تشکیل شود.
  4. در نهایت تکه‌های کره را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
  5. روی مایه‌ی شکلاتی را با نایلون بپوشانید و آن را تا زمان مصرف در دمای محیط نگهداری کنید.

آماده کردن کیک شکلاتی با آرد ذرت

  1. کیک را با یک چاقوی تیز، به صورت افقی از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
  2. یک نیمه از کیک را در ظرف سرو قرار داده و روکش شکلاتی را در حدی که لبه‌های اطراف کیک را پوشش ندهد، روی آن پخش کنید، چون در غیر اینصورت با قرار دادن نیمه دوم روی آن، مایه روکش سرریز می‌شود.
  3. نیمه دوم را روی آن قرار داده و روی کیک را زمانی که هنوز کیک قوام نیافته با نیمی از روکش باقیمانده بپوشانید.
  4. کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید، سپس از یخچال خارج کرده و آن را با بقیه روکش بپوشانید.
  5. این کیک را با مقداری سس کارامل و همراه با یک بستنی میل کنید.
مقایسه قیمت مزدا 3 اسپرت بلک

مقایسه قیمت مزدا 3 اسپرت بلک

دستور پخت کیک اسفنجی با آرد ذرت

دستور پخت کیک اسفنجی با آرد ذرت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا