کیک شکلاتی با سس تمشک قرمز

چهارشنبه 25 مرداد 1402 آشپزی
کیک شکلاتی با سس تمشک قرمز

کیک شکلاتی با سس تمشک قرمز

بازم کیک برای عزیزانی که میانه‌ی خوبی با خامه ندارن پیشنهاد می کنم این کیک شکلاتی با سس تمشک قرمز رو امتحان کنید عالیه…

مواد لازم برای کیک

4 عدد تخم مرغ

1 و نیم لیوان شکر 250گرم

نصف لیوان روغن مایع (92) (گرم)

250 میلی شیر 250 گرم

3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

1 پاکت بکینگ پودر 10گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری 1 پاکت وانیل شکری 5گرم و یا وانیل ایرانی نوک قاشق چای  خوری ) 2

ونیم الی 3 لیوان آرد 275 الی 330 گرم

 

مواد لازم  برای کرم:

1 لیتر شیر

10 قاشق غذاخوری شکر

2 فنجان قهوه خوری آرد حدود 75 گرم

4 عدد زرده تخم مرغ

2 پاکت کرم شانتی هر) پاکت 75 گرم ، همان پودر خامه میتوانید از 2 پاکت خامه صبحانه استفاده کنید

، یک پاکت  هم میشود  200 گرم پنیر لبنه

 

مواد لازم برای سس تمشک:

در فیلم از ژلهی کیک که بصورت حاضری هست استفاده شده با تمشک قرمز یخ زده میتوانید سس درست کنید

تمشک  قرمز، آلبالو، توت فرنگی هم میشه

250 گرم تمشک قرمز

3 قاشق غذاخوری شکر

2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت داخل نصف لیوان آب حل کنید

 

مواد لازم برای سس شکلاتی

200 گرم خامه صبحانه

2 پاکت شکلات شیری (160) (گرم) 1

پاکت شکلات تلخ (80) (گرم)

طرز تهیه کیک::

تخم مرغ و شکر را تا وقتی سفید شود هم بزنید. شیر و روغن مایع را اضافه کرده هم بزنید سپس مواد خشک را اضافه کرده با لیسک هم بزنید مواد را داخل ظرفی که کاغذ روغنی انداخته شده بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. (25_30 دقیقه بعد از خنک شدن در اندازههای دلخواه برش دهید.

 

طرز تهیه کرم شیر:

شکر، آرد و زردههای تخم مرغ را داخل قابلمه مناسبی بریزید و تا وقتی بجوشد و قوام بگیرد مدام با همزن دستی هم زده بپزید وقتی قوام گرفت از روی اجاق بردارید و کمی هم بزنید تا ولرم شود روی کرم را سلفون بکشید طوریکه سلفون با کرم در تماس باشد و در یخچال بذارید وقتی خنک شد 2 پاکت کرم شانتی و پنیر لبنه را اضافه کرده هم بزنید.

 

طرزتهیه سس تمشک :

تمشک پوره شده و بقیه مواد را داخل قابلمه ریخته روی اجاق بپزید تا کمی قوام بگیرد.

 

طرزتهیه سس شکلاتی :

برای سس شکلاتی خامه را به نقطه جوش رسانده و سپس اجاق را خاموش کنید شکلات ها را داخل آن اضافه کرده هم بزنید و آب کنید.

نصف کرم را داخل ظرف پیرکسی که کیک را پخته بودید پخش کنید کیکها را کنار هم روی آن بچینید. سس تمشک را اضافه کنید بقیه کرم را روی آن پخش کنید سپس سس شکلاتی را بریزید بصورت دلخواه میتوانید تزئین کنید من  از توت فرنگی و بادام پرک استفاده کردم

خواص تمشک

این میوه جنگلی، سر درد را درمان، خون را تصفیه و قلیانی می نماید.بدن را ضد عفونی کرده و فشارخون را کاهش میدهد.ادرار و اشتها را زیاد میکند.مسکن صفرا و پاک کننده صفرا از امعاء است.بهترین  روش درمان روماتیسم و تصلب شرایین است،برای کسانی که درد معده دارند، میوه ی خوبی است و از تحریکات جلدی جلوگیری می نماید.

قندش برای مبتلایان به مرض قند مفید و مداوا است خوردن آن تنفس را آسان و تنگ نفس را درمان می کند.شربت تمشک برای مبتلایان به تب و آبله مرغان و سرخک بسیار مفید است.قرقره جوشانده تمشک برای درمان درد گلو و آنژین سود فراوان دارد.سکنجبین میوه تمشک خنک کننده بوده و برای رفع یرقان و التهاب صفرا و کبد سودبخش است.

کیک بیسکویتی

نحوه درست کردن کیک بیسکویتی

نان پیتای پفی با دونر مرغ

نان پیتای پفی با دونر مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا