دستور پخت شنیسل مرغ در فر

چهارشنبه 27 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت شنیسل مرغ در فر
شنیسل مرغ یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان و نوجوانان است. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه شنیسل مرغ در فر آشنا کنیم. این غذا به دلیل روش طبخ سالم می‌تواند غذایی مناسب برای آن‌ها به شمار آید. شنیسل پخته شده در فر، همراه با برنج یا سیب زمینی سرخ کرده غذایی کامل است.

مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان و پوست450 گرم
زرده تخم مرغ3 عدد
پیاز متوسط1 عدد
آبلیمو3 قاشق غذاخوری
محلول زعفران3 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا1 قاشق غذاخوری
آرد سفید1 فنجان
آرد سوخاری یا پانکو1 فنجان

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. سینه مرغ بدون استخوان و پوست را روی تخته آشپزی قرار دهید و با یک چاقوی تیز آن را به صورت ورقه‌های نازکی به ضخامت ۵-۴ میلی متر برش بزنید.برش زدن سینه مرغ برای شنیسل
  3. پیاز را رنده کنید یا خیلی ریز خرد کنید. ورقه‌های مرغ را در کاسه‌ای بریزید و پیاز، آبلیمو، محلول زعفران، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
  4. مرغ را از یخچال خارج، ذرات پیاز را از روی آن پاک کنید و روی تخته آشپزی قرار دهید. روی برش‌های مرغ پلاستیک فریزر بکشید و سپس با بیفتک کوب آهسته بکوبید تا کاملا مسطح و پهن شوند.کوبیدن مرغ برای شنیسل
  5. آرد سفید را در کاسه‌ای بریزید، در کاسه دیگری زرده‌های تخم مرغ را بریزید و با یک چنگال هم بزنید، در کاسه سوم آرد سوخاری یا پانکو بریزید.مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ
  6. برش‌های مرغ را یکی یکی ابتدا در آرد سفید قرار دهید و سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد. سپس در زرده تخم مرغ بغلتانید.قرار دادن مرغ در زرده تخم مرغ
  7. برش های مرغ را در انتها در آرد سوخاری قرار دهید و اطراف آن را کاملا با آرد سوخاری یا پانکو بپوشانید.پوشاندن تکه های مرغ با آرد سوخاری
  8. کف سینی فر یا یک ظرف نچسب را با کمی روغن چرب کنید، برش‌های مرغ را در آن بچینید و سینی یا ظرف را در فر قرار دهید.
  9. پس از ۱۵ دقیقه سینی یا ظرف را از فر خارج کنید، با برس کمی روغن روی تکه‌های مرغ بمالید و دوباره در فر قرار دهید.
  10. این بار گریل را روشن کنید و ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا روی تکه‌های مرغ نیز طلایی شود.
  11. شنیسل مرغ آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ یا سس قارچ میل کنید.

شنیسل مرغ در فر
طرز تهیه سس قارچ

مواد لازم
قارچ خرد شده150 گرم
خامه1 پیمانه
کره50 گرم
آرد2 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده1 عدد
 جعفری ساطوری2-3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کره را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت ملایم ذوب کنید.
  2. پیاز را در کره تفت دهید تا نرم شود، سپس آرد را روی آن ریخته و با یک قاشق چوبی هم بزنید.
  3. قبل از این که رنگ آرد تغییر کند، قارچ را اضافه کرده و روی حرارت زیاد هم بزنید. حرارت زیاد مانع آب انداختن قارچ می‌شود.
  4. پس از این که قارچ کمی تفت داده شد، خامه را همراه با ۱/۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه کر%
دستور پخت استراتای پنیر

دستور پخت استراتای پنیر (Cheese Strata)

دستور پخت پاستای بادمجان با پنیر فتا

دستور پخت پاستای بادمجان با پنیر فتا

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا