20 روش عالی برای تربیت کودک مودب

شنبه 7 اسفند 1400 موفقیت
تربیت کودک مودب

تربیت کودک مودب

تربیت کودک مودب:رفتار درست، چیزی که اکثر مردم آن را تحت عنوان “ادب” می‌شناسند، در واقع قوانین تعامل اجتماعی است که خانواده‌ها به کودکان می‌آموزند و به کمک این ابزار، موفقیت را به جامعه خود هدیه می‌دهند. اما تربیت کودک مودب چگونه است و برای نیل به هدف “تربیت کودک مودب و حرف گوش کن” چه کارهایی باید انجام داد؟ با مجله خانواده دایان  همراه ما باشید تا شما را با این مفهوم بیشتر آشنا کنیم.

ما به شما رویکردهای متفاوتی را برای تربیت فرزندان با رفتار خوب پیشنهاد می کنم. آموزش خیرخواهانه، همانطور که در اینجا پیش بینی شده است، بیشتر شبیه همراهی محترمانه است تا یک روش آموزشی. این چند ایده به آرامش رابطه والدین/فرزند کمک می کند.

تربیت کودک مودب

تربیت کودک مودب

اول و مهمتر از همه ، والدین باید رفتارهایی را که می خواهند فرزندانشان داشته باشند ، الگو کنند. والدین بی ادب فرزندان بی ادبی را تولید خواهند کرد!

ریشه و اساس برای یک جامعه موفق،تربیت ورشد درست   فرزندان آن جامعه است؛ امری که با رعایت نکات و اصول اساسی در خانه شکل می‌گیرد و به جامعه منتقل می‌شود.

نکات کلیدی تربیت کودک مودب

1-وقتی فرزندتان می خواهد چیزی را به شما نشان دهد، کاری را که انجام می دهید متوقف کنید و توجه کنید. مهم است که مدت کمی را با کودک خود به انجام کارهایی بگذرانید که هر دو از آنها لذت می برید.

 

2-به کودک خود توجه فیزیکی زیادی داشته باشید. بچه ها عاشق در آغوش گرفتن، در آغوش گرفتن و دست گرفتن هستند.

 

3-با فرزندتان در مورد چیزهایی که برایش جالب است صحبت کنید و جنبه هایی از روزتان را با او در میان بگذارید.

 

4-هنگامی که فرزندتان کاری را انجام می دهد که دوست دارید بیشتر انجام دهد، اغلب به طور توصیفی تحسین کنید. به عنوان مثال: “از شما متشکرم که آنچه را که از شما خواستم بلافاصله انجام دادید”.

 

5-از آنجایی که کودکان در هنگام بی حوصلگی بیشتر احتمال دارد بد رفتار کنند، در داخل و خارج از خانه به آنها سرگرمی زیادی بدهید (مدل سازی گل رس، رنگ آمیزی، جعبه مقوایی، لباس، پتو برای ساخت چادر و غیره).

 

6-ابتدا با نشان دادن مهارت های جدید و سپس دادن فرصت یادگیری به فرزندتان مهارت های جدید را آموزش دهید. مثلا در خانه با هم مودبانه صحبت کنید. سپس فرزندتان را تشویق کنید که مؤدبانه صحبت کند (مثلاً بگویید «لطفاً» یا «متشکرم») و او را به خاطر تلاش‌هایش تحسین کنید (مثلاً «از اینکه از کلمات مؤدبانه‌تان استفاده می‌کنید متشکرم»).

 

7-برای رفتار فرزندتان مرزهای مشخصی تعیین کنید. بنشینید و در مورد قوانین خانه خود با هم گفتگوی خانوادگی داشته باشید. در صورت عدم رعایت قوانین، عواقب آن را برای فرزندتان توضیح دهید. قوانین باید کم، منصفانه، قابل اجرا، آسان برای پیروی، و به شیوه ای مثبت بیان شوند (مثلاً، “در فروشگاه نزدیک بابا بمانید، با لحنی دلپذیر صحبت کنید، دست های خود را قبل از غذا بشویید”).

 

8-اگر فرزند شما بد رفتار می کند، آرام باشید. روشن کنید که می خواهید او را متوقف کند و به او بگویید که دوست دارید در عوض چه کاری انجام دهد. (مثلاً: “اسباب بازی های خود را دور نریزید. با کامیون خود روی زمین بازی کنید.”) اگر کودک خود را متوقف کرد، او را تحسین کنید (مثلاً: “از اینکه با کامیون خود روی زمین بازی کردید متشکرم”).

 

9-انتظارات واقع بینانه داشته باشید. همه بچه ها گاهی اوقات بد رفتار می کنند و این امر اجتناب ناپذیر است که شما در نظم و انضباط دچار مشکل شوید. تلاش برای اینکه یک والدین کامل باشید می تواند منجر به ناامیدی و ناامیدی شود.

 

10-مراقب خودت باش. اگر استرس، مضطرب یا افسرده باشید، داشتن یک والدین آرام و آرام برای شما دشوار خواهد بود. سعی کنید هر هفته زمانی را برای رفع فشار یا انجام کاری که دوست دارید پیدا کنید.

 

 

11- معنای موجود در “کلمات جادویی” را معرفی و تقویت کنید (لطفاً متشکرم ، و غیره) کودکان را با استفاده مکرر از این کلمات راهنمایی کنید تا بر این کلمات مسلط شوند. هنگام آموزش “متاسفم” – به کودکان خاصی بگویید که باید معنی دار باشد.

 

12. مفهوم را پرورش دهید – “با دیگران مهربان باشید”. تماس تلفنی ، زورگویی یا بی عفتی با دیگران تحمل نخواهد شد.

 

13. احترام را تقویت کنید – با احترام نسبت به فرزندان خود رفتار کنید ، و از آنها احترام بخواهید. روش هایی را که به کودکان کمک می کند احساس خوبی نسبت به خود داشته باشند شناسایی کنید (احترام به خود را کسب کرده اید)

 

14- ارزش ارزش ها – صداقت ، تحمل ، همدلی ، شفقت ، قدرشناسی ، مهربانی – را پرورش داده و آموزش دهید آنها را در آغوش بگیرید!

 

15- آداب وعده های غذایی را به عنوان یک مهارت زندگی در نظر بگیرید که در ادامه به کودکان (و بزرگسالان) کمک خواهد کرد تا در تمام تجارب اجتماعی / ناهار خوری آینده اطمینان داشته باشند. این مهارت ها می تواند در آینده یک معامله تجاری را به وجود آورد یا از بین ببرد.

 

16. اهمیت ایجاد تغییر در زندگی روزمره کسی را نشان داده و در مورد آن بحث کنید. فرزندتان را تشویق کنید که به خاطر داشته های خود سپاسگزار باشد – خانه شما همیشه باید “نگرش قدردانی” را نشان دهد.

 

17. کودکان را برای هنر تبادل اجتماعی – ملاقات و سلام و احوالپرسی ، تماس چشمی ، زبان بدن ، یک مصافحه محکم آماده کنید. این امر برای دوست یابی و حفظ آنها ، عضویت در یک گروه و معاشرت ضروری است.

 

18- قوانین مربوط به رفتار مودبانه را مشخص کنید – در تلفن های همراه ، رایانه ها و اینترنت مودب باشید.

 

19. از اهمیت پذیرش مسئولیت و مسئولیت پذیر شدن شخصاً دفاع کنید. این یک گام اساسی به سوی استقلال است.

 

20. به سیاره ما احترام بگذارید – بازیافت کنید ، از کیسه های مواد غذایی استفاده مجدد کنید ، چراغ ها را خاموش کنید ، هر زمان که ممکن است زباله نریزید و انرژی خود را ذخیره کنید.

دندانپزشک

23 فروردین روز دندانپزشک

دلایلی مهمی که باید کودکان در خانه کار کنند

باید کودکان در خانه کار کنند!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا