طرز تهیه خورش ساق خوشمزه و لذیذ

دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 آشپزی
khorshe saghe

خورش ساق یکی از خورش ساق های خوشمزه و معروف شمالی است که معمولاً در وعده های غذایی مثل نهار یا شام سرو می شود. این خورش خوشمزه با برنج تازه پخته ترکیب می شود و طعمی منحصر به فرد دارد.

در زیر مواد لازم برای تهیه خورش ساق آمده است:

  • گوشت چرخ شده : 200 گرم
  • اسفناج : 500 گرم
  • گشنیز : 100 گرم
  • لپه : 75 گرم
  • پیاز : 1 عدد
  • آبلیمو : 3 قاشق غذا خوری
  • آب نارنج : 3 قاشق غذا خوری
  • آرد برنج : 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه خورش ساق بدین صورت است:

  • ابتدا لپه ها را 24 ساعت قبل شسته و خیس می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود، سپس آنها را می پزیم.
  • پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و به گوشت چرخ شده اضافه می کنیم. سپس با نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز داده و کوفته ریزه های کوچکی درست می کنیم.
  • سبزی ها را شسته و ریز خرد کرده و در تابه سرخ می کنیم و سپس لپه پخته شده را به آنها اضافه می کنیم.
  • بعد از 15 دقیقه، کوفته ریزه ها را به خورشت اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.
  • در صورت نیاز، در انتهای پخت آرد برنج را با آبلیمو و آب نارنج مخلوط کرده و به خورش اضافه می کنیم. خورش ساق شمالی آماده است و می توانید با نان یا برنج سرو کنید.
shiriny badami

طرز تهیه شیرینی بادامی خوشمزه و خانگی

Dopyaze nokhod va lobya

آموزش تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا